Remake-ul lui Oldboy, cu Josh Brolin în rol principal, va fi lansat toamna următoare

de Cristina Grigore în 22 Oct 2012
Remake-ul lui Oldboy, cu Josh Brolin în rol principal, va fi lansat toamna următoare

Aclamatul thriller coreean Oldboy al regizorului Chan-wook Park are acum şi o versiune americană, cu Josh Brolin în rol principal. Producţia acesteia, începută anul trecut, este aproape de final, filmul primind acum o dată de lansare şi un rezumat al intrigii sale.

Potrivit FilmDistrict.com, pelicula, în regia lui Spike Lee, va ajunge în cinematografele americane pe 11 octombrie 2013. Povestea are în centru „un director din domeniul publicităţii (Brolin), care este răpit şi ţinut ostatic vreme de 20 de ani, timp pe care îl petrece absolut singur în camera de detenţie şi fără nici un motiv ataşat gestului”.

„Atunci când, în mod inexplicabil, este eliberat, el se dedică obsesiv misiunii de a descoperi cine a fost responsabil de răpirea sa bizară şi chinuitoare, însă se trezeşte în scurtă vreme prins într-o reţea a conspiraţiei şi a durerii. Dorinţa lui de răzbunare îl conduce spre o relaţie sortită eșecului cu o tânără ce lucrează în domeniul asigurărilor sociale (Elizabeth Olsen) şi îl conduce spre o persoană extrem de misterioasă (Sharlto Copley), ce pare să deţină cheia salvării sale”.

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 22 octombrie 2012 18:54
Foarte greu film de urmat, sper ca stie Spike Lee ce face. Actorii alesi sunt buni dar tot sunt foarte sceptic cu sansele remakeu-ului de a egala originalul.
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 13:43
nu as fi vrut un remake dupa un asemenea film, dar avand in vedere cine il produce, fie!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells