Regizorul lui Die Hard pregăteşte thriller-ul de acţiune Shrapnel

de Cristina Grigore în 11 Sep 2010
Regizorul lui Die Hard pregăteşte thriller-ul de acţiune Shrapnel

Din 2003, de când datează ultimul său film, Basic, regizorul John McTiernan a avut parte de acţiune numai în afara platourilor de filmare.

Nimic pozitiv, însă. Regizorul a fost acuzat, în 2006, că a angajat pe cineva să instaleze un microfon în telefonul soţiei sale şi apoi a minţit ofiţerii de poliţie în legătură cu acest lucru. Ceea ce i-a afectat serios cariera, el fiind nevoit la un moment dat să suspende filmările la Run, o producţie în desfăşurare. Decizia în cazul său a tot fost amânată, sentinţa finală urmând a fi anunţată pe 4 octombrie, anunţă Variety.

Între timp, McTiernan a hotărât o revenire pe scena regizorală cu un thriller de acţiune, Shrapnel, povestea a doi veterani de război care ajung să se vâneze unul pe celălalt, într-un joc mortal. Având în vedere că scenariul a fost, în 2008, printre primele dintr-o aşa zisă "listă neagră" ale celor mai bune scenarii neaduse pe ecran, proiectul chiar are potenţial.

Dacă semnatarul succeselor cinematografice  Die Hard, Predator şi The Thomas Crown Affair are încredere în scenaristul Evan Daugherty, aflat la început de carieră, nu ne rămâne decât să aşteptăm impactul lui Shrapnel. Asta doar dacă decizia Curţii nu-i va fi defavorabilă lui McTiernan, fapt ce ar putea duce la amânarea producţiei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Eustake pe 11 septembrie 2010 12:27
Da, deci asta s-a intamplat cu John McTiernan, unul din regizorii mei de actiune preferati. Sper ca isi va rezolva probleme astea si va veni cu un nou film de calitate, cum a dovedit ca poate face.
alex_il_fenomeno pe 11 septembrie 2010 20:12
a facut filme mari , cunoscute de toata lumea ! sper sa se ridica din nou la adevarata sa valoare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells