Jeremy Renner, înlocuitorul lui Collin Farrell în Virtue Fall

de Cristina Grigore în 11 Sep 2010
Jeremy Renner, înlocuitorul lui Collin Farrell în Virtue Fall

Colin Farrell s-a retras din motive necunoscute din distribuţia producţiei independente Virtue Fall, lăsând rolul principal fostului său coleg din S.W.A.T., Jeremy Renner, notează Deadline.

Renner are însă o mulţime de angajamente, ceea ce va face destul de dificilă introducerea unui nou rol în programul său. Actorul de 39 de ani s-a alăturat de curând distribuţiei din Mission: Impossible 4. El a mai acceptat să joace în The Mission al lui Paul Thomas Anderson, în thriller-ul Raven (James McTeigue), în The Avengers al celor de la Marvel (unde va fi Hawkeye), dar şi în horror-ul de acţiune Hansel and Gretel: Witch Hunters.

Scenariul pentru Virtue Fall (în care Renner va face echipă cu Eric Bana) a fost scris de Sheldon Turner (care a primit o nominalizare la Oscar drept coautor al lui Up in the Air). Este povestea a doi buni prieteni şi colegi a căror relaţie este distrusă în momentul în care unul din ei îl înşeală pe celălalt şi face să fie întemniţat pe nedrept. Aflat în închisoare, cel nevinovat îşi plănuieşte răzbunarea.

Până la multele roluri în care se pare că va juca actorul nominalizat la Oscarurile de anul acesta, îl putem vedea în drama poliţistă The Town a lui Ben Affleck, foarte apreciată la Festivalul de Film de la Toronto. Cu premiera americană pe 17 septembrie, The Town va avea premiera în România pe 31 decembrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
roxana pe 11 septembrie 2010 13:52
ce fatza are asta era mai frimos colin Farrel de cat asta numi place fata lui cine este astaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kun pe 11 septembrie 2010 14:07
=)))))) penal comentariul tau roxana =)))) .... conteaza fata in film sau modul in care interpreteaza rolul?
taifi pe 11 septembrie 2010 18:16
mi se pare o prezenta mult mai impunatoare in filme a lui collin farrell decat a lui j.r.
PraetorianX pe 11 septembrie 2010 19:02
Kun, conteaza si actorul si felul cum interpreteaza. Personal am vazut aseara MacGruber si nu mi-am placut actorul deloc, ca e idiot.
alex_il_fenomeno pe 12 septembrie 2010 11:49
Colin Farrell nu poate fi inlocuit sub nicio forma ... nici macar de acest actor !
Kriss_Kringle pe 12 septembrie 2010 22:21
Hurt Locker i-a deschis o gramada de usi lui Jeremy Renner,un actor foarte subapreciat.Ma bucur ca o sa apara in filme mai importante de acum incolo.
Bun pe 14 septembrie 2010 10:54
Mie mi-a placut de tipul asta de icnd l-am vazut. Va avea o cariera inaltatoare... si nu joaca deloc prost.... pentru ce e acum la Hollywood

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells