Realizatorii lui Hangover 2, daţi în judecată de un cascador

de Cristina Grigore în 1 Sep 2011
Realizatorii lui Hangover 2, daţi în judecată de un cascador

Un fost cascador al producţiei Hangover 2 a dat în judecată studiourile Warner Bros.. Scott McLean susţine că accidentul suferit pe platourile de filmare ale peliculei a avut urmări grave pentru sănătatea sa, scrie The Wrap.

Se pare că accidentul a avut loc în timpul unei scene în care se afla alături de şofer într-o maşină. Potrivit declaraţiei lui McLean, viteza de deplasare a autovehicului său a fost modificată brusc de coordonatorul scenei, ceea ce dus la coliziunea gravă cu un alt autoturism.

În urma accidentului, petrecut pe 17 decembrie 2010, cascadorul a suferit răni grave atât pe corp cât şi la cap, el fiind transportat urgent din Thailanda, unde aveau loc filmările, la un centru medical australian, pentru recuperare. El se află încă internat, fiind sub supraveghere medicală pentru: dificultăţi ale limbajului, unele răni, traumatism cerebral.

Nu au fost specificate cerinţele financiare ale reclamantului. Studiourile Warner, ce şi-au exprimat printr-o declaraţie oficială regretul pentru cele întâmplate lui McLean şi sunt dispuse să rezolve amiabil litigiul, s-au mai confruntat cu o ameninţare legală chiar înainte de lansarea lui Hangover 2.

Aceasta s-a referit la tatuajul personajului interpretat de Ed Helms, care semăna celui făcut de Mike Tyson. Reclamaţia artistului tatuator al lui Tyson nu a avut însă câştig de cauză în instanţă.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
andu7zu pe 1 septembrie 2011 11:08
hmm...interesant...
Crist11 pe 1 septembrie 2011 12:43
Hai sa fim seriosi, unul dintre cele mai bune filme de comedie din ultimi ani, daca cascadorul crede ca va rezolva ceva, se inseala.
gadea pe 1 septembrie 2011 23:08
complet de accord cu tn dar se considera accident de munca asa ca sunt buni de plata ps:si la tn in contractul de munca spune clar ca in caz de accident de munca firma plateste tot
Sorin87 pe 1 septembrie 2011 13:32
daca nu se tin de cuvant o mai patesc si ei
Bayard pe 1 septembrie 2011 14:46
Daca vor s-o rezolve amiabil nu vad de ce este o stire.... sunt convins ca se intampla foarte des chestii d-astea.... doar nu oricine se face cascador.
xerses pe 1 septembrie 2011 17:16
Daca se merge pe o intelegere, e clar ca au fost rani care merita sa fie despagubite.
Costirik pe 1 septembrie 2011 21:46
ce rationament tampit:)))
Crist11 pe 2 septembrie 2011 14:14
costik, termina frate, ai inceput sa il ataci cam des.
zeno.marin pe 2 septembrie 2011 00:12
Hai sa-i dam in judecata ca au facut filmul asta. Pana la urma apararea lor e lipsita de sanse! Exista dovezi clare si sute de martori care au vazut filmul. Nu avem cum sa pierdem.
Eu zic ca avem un caz...

alex_il_fenomeno pe 2 septembrie 2011 13:35
cred ca este indreptatit sa ceara daune , atat timp cat nu a semnat niciun act prin care sa fie scutita studioul de astfel de lucruri in cazul unor injurii .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells