Protagoniştii lui The Hangover vor mai mulţi bani pentru cel de-al treilea film

de Cristina Grigore în 26 Ian 2012
Protagoniştii lui The Hangover vor mai mulţi bani pentru cel de-al treilea film

În ciuda faptului că cea de-a doua parte a lui The Hangover nu a fost agreată de critici, prestaţia sa la box-office – încasări 581 de milioane de dolari în toată lumea – a fost un „indiciu” mai mult decât suficient pentru studioul Warner Bros. că un nou film despre aventurile celor prietenilor cu apetit pentru distracţie şi bucluc merită să fie realizat.

Potrivit The Hollywood Reporter, pretenţiile salariale ale protagoniştilor seriei, Bradley Cooper, Ed Helms şi Zach Galifianakis au crescut şi ele odată cu succesul la box-office, căci au pretins studioului producător câte 15 milioane de dolari pentru fiecare, pentru apariţia în The Hangover III. Asta însemnând cam jumătate din bugetul de producţie al primului film (în condiţiile în care cei trei erau atunci prea puţin cunoscuţi de public) şi de trei ori mai mult decât salariul primit pentru a-şi relua rolurile în partea a doua a seriei.

Se pare însă că Warner Bros. este pe cale de a le onora cererile. Odată cu încheierea a două dintre francizele sale cele mai profitabile – seria Harry Potter, anul trecut şi The Dark Knight Rises, în această vară, ce va pune punct trilogiei regizate de Christopher Nolan – studioul este avid de noi titluri care să aducă profit, iar The Hangover este unul dintre ele. Filmările la partea a treia sunt programate să înceapă în această vară, astfel încât rezolvarea pretenţiilor financiare ale starurilor peliculei nu va fi prea mult amânată.

Producătorii lui The Hangover au asigurat fanii că această a doua continuare nu va mai refolosi structura primelor părţi, ci „va devia de la formula amneziei post-depravare regăsită în filmele anterioare”. Sperăm că aşa va fi.

Citeşte AICI un top al celor mai bune comedii din toate timpurile, realizat în septembrie de revista Time Out London!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ADYTHEONE pe 26 ianuarie 2012 10:38
Unii nu au ce manca si, acestia vor milioane , pentru ce, ca nu a fost nici cine stie ce
. . .

Bayard pe 26 ianuarie 2012 10:45
Nu vorbim aici de calitate.... ci de profit. Si filmele au facut super profituri!!! Acum, fiind deja partea a 3-a, numele celor 3 atrag de la sine spectatori, sunt o garantie a veniturilor. Este logic sa ceara mult mai multi bani.... pt ca sincer, ar mai avea succes Hangover 3 fara ei?? eu nu m-as duce sa vad.... e ca si cum ai compara American Pie 4-6 cu primele 3. Si oricum, fraier nu e cine cere, ci ala care da :)
Han_Solo pe 26 ianuarie 2012 11:56
Exact, din moment ce studioul face sute de milioane de pe spatele lor nu vad ei de ce nu ar cere 15 mil $.
Crist11 pe 26 ianuarie 2012 13:40
Cam nesimtiti insa au dreptate oarecum.
La ce incasari au avut, e si normal, insa partea a 2-a a fost nasoala fata de prima parte.

CosminHorrorMaster pe 26 ianuarie 2012 14:28
Nu cred ca partea a 3-a o sa fie reusita, doar daca Todd Phillips o veni cu nu stiu ce idee nemaipomenita!
Yesup pe 26 ianuarie 2012 18:15
daca si partea a treia va fi ca a doua,nu are rost sa aiba asteptai prea mari,doar daca producatorii vor avea o idee ceva mai originala
b0b0cin3filul pe 26 ianuarie 2012 19:52
Daca m-am dus la partea a doua deoarece prima partea a fost super tare, nu o sa ma mai duc la partea a treia deoarece partea a doua a fost super varza.
Ma indignez chiar cand vad cat de insetati dupa profit sunt studiorile. Faci un sequel tampit pe succesul primul film. La fel a fost si cu Piratii din Caraibe. Au bubuit la box-office dar calitate zero. Ar trebui sa existe optiunea cu: Vad jumate de film, imi place bine, nu, da-mi juma din bani inapoi:))

HB pe 29 ianuarie 2012 15:12
Prima parte mi-a placut foarte mult,insa cea de a doua parte m-a dezamagit total,aceleasi idei,iar a treia parte(daca se va face) va fi praf...
alex_il_fenomeno pe 4 februarie 2012 15:38
inseamna ca filmul are succes , daca primeste refinantare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells