Prima imagine din Apă pentru elefanţi

de Ştefan Dobroiu în 25 Nov 2010
Prima imagine din Apă pentru elefanţi

Prima imagine oficială cu noua producţie Apă pentru elefanţi şi-a făcut drum online, iar acum îi putem vedea pe Robert Pattinson, Reese Witherspoon şi Christoph Waltz în costumele lor de epocă din această ecranizare după bestsellerul scris de Sara Gruen.

Robert Pattinson joacă rolul principal, cel al lui Jacob, un tânăr care, la începutul secolului trecut, se alătură unui circ itinerant după ce părinţii îi mor într-un accident de maşină. Visul lui Jacob e să devină doctor veterinar, iar directorul circului, un bărbat abuziv, îi dă în grijă întreaga menajerie. Jacob va trebui să relaţioneze cu August (Christoph Waltz), directorul menajeriei, dar şi cu soţia lui, frumoasa Marlena (Reese Witherspoon), steaua reprezentaţiilor circului.

În timpul interminabilelor călătorii de-a lungul Statelor Unite, între Jacob şi Marlena se va naşte o poveste de dragoste, dar aceasta nu este ameninţată doar de gelozia feroce şi nebunia lui August, ci şi de o Americă adânc afectată de criza financiară.

Filmul se va lansa în România pe 15 aprilie 2011.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 25 noiembrie 2010 16:14
Suna bine :D
yasmine_kiss pe 25 noiembrie 2010 19:44
abia astept sa apara...cu siguranta va fi un succes cu asa distributie...
Eufimia pe 29 noiembrie 2010 14:15
Abia astept sa apara, se pare ca va fi un film foarte bun, mai ales cu asa o distributie!:)
Si pana cand apare, voi citi si cartea. Oare Robert se va "molipsi" de la Reese si Cristoph cu macar o nominalizare la Oscar?:D Sau poate chiar mai mult? Vom vedea...:)

Anutza9818 pe 19 martie 2012 11:14
Foarte frumos filmul:D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells