Bruce Lee, My Brother descrie copilăria starului filmelor de acţiune

de Ştefan Dobroiu în 25 Nov 2010
Bruce Lee, My Brother descrie copilăria starului filmelor de acţiune

Luna aceasta se lansează la Hong Kong filmul Bruce Lee, My Brother, care retrasează anii de copilărie şi tinereţe ai actorului campion la arte marţiale. La baza proiectului, deja cumpărat în zece ţări de pe mai multe continente, se află amintirile celor patru fraţi rămaşi în viaţă ai lui Bruce Lee.

"Familia Lee ne-a furnizat toate detaliile şi informaţiile cu privire la viaţa lor de familie", a declarat regizorul Raymond Yip, citat de Reuters. "Am avut mare grijă să fim cât mai loiali adevărului şi să evităm ceea ce părea fals, lucru care a făcut scrierea scenariului extrem de dificilă. Dar familia Lee a fost foarte mulţumită de rezultat şi a considerat că ce este pe ecran se apropie foarte mult de ce s-a întâmplat în realitate", mai spune regizorul.

Principala dificultate a producătorilor a fost să găsească un tânăr actor în stare să-l interpreteze pe Lee. După doi ani de căutări au dat peste Aarif Rahman (foto), iar acesta a început filmările în martie. Bruce Lee, My Brother nu acoperă doar copilăria şi adolescenţa actorului, ci şi începăturile carierei sale legendare în lumea filmului de acţiune. Să nu uităm că până la 18 ani, Bruce Lee apăruse deja în aproximativ 20 de filme realizate în Hong Kong.

În acest moment nu se ştie dacă Bruce Lee, My Brother va putea fi văzut vreodată pe marile ecrane din România, dar e bine de ştiut că un astfel de biopic există.

Taguri:  bruce lee

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 noiembrie 2010 16:26
Un mare actor, un mare OM ! Nici nu pot sa imi inchipui ce filme ar fi lansat Bruce Lee daca ar mai fi trait macar 20 de ani, daramite dak ar fi trait si azi... Nu mai vorbesc despre fiul sau, Brandon Lee, care se vedea de la o posta ca este din alt aluat fata de restul actorilor de la Hollywood. Pacat, pacat, pacat...
peterpanrmx pe 26 noiembrie 2010 00:42
"Bruce Lee, My Brother "....mi ai marcat copilaria!Rest in peace!,Bruce Lee, my brother ...
Al3xX09 pe 28 februarie 2011 15:18
Iti dau dreptete spartacus...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells