Premierele săptămânii 14-20 septembrie 2012

de Ştefan Dobroiu în 14 Sep 2012
Premierele săptămânii 14-20 septembrie 2012

Muncitori la ARO, politicieni fără scrupule şi noi hoarde de zombi te aşteaptă în weekend la cinema şi s-ar putea să le faci o vizită, mai ales că următoarele zile se anunţă suficient de ploioase pentru a nu te îndemna să plănuieşti ceva ieşiri la iarbă verde. Află mai jos câteva motive să te îndrepţi către cel mai apropiat cinematograf vineri, sâmbătă şi duminică, iar apoi consultă programul proiecţiilor pentru a strecura două ore de stat în faţa marelui ecran în planurile tale pentru următoarele zile.

Despre oameni şi melci
Numai despre oameni (şi melci) auzim în ultimele zile, pentru că această premieră românească a avut parte de o campanie de promovare fără precedent în istoria recentă. Melci trecând strada şi maşini ARO "uitate" în diverse oraşe, plus o adevărată avalanşă de mesaje în diverse media, te-au făcut cu siguranţă să fii la curent cu data lansării, dar şi cu subiectul comediei regizate de Tudor Giurgiu. Noi aşteptăm cu nerăbdare anunţarea încasărilor, căci sunt şanse ca Despre oameni şi melci să devină o intrare notabilă în topul celor mai populare filme româneşti de după Revoluţie. În ceea ce priveşte filmul, mergi la cinema să-l vezi pe Dorel Vişan într-un rol de zile mari, pe Monica Bârlădeanu vorbind franceză şi spaniolă şi pe Andi Vasluianu încercând să convingă o doctoriţă că... sperma lui e bună! După ce ai văzut filmul, îl poţi comenta la pagina sa de pe Cinemagia.

Resident Evil: Răsplata
Zilele trecute a fost o premieră de gală pe ecranul IMAX, dar nu am putut să ne ducem, aşa că ne bazăm pe tine să ne spui încotro se îndreaptă seria lui Paul W. S. Anderson. Poţi vedea noile aventuri ale lui Alice (Milla Jovovich) în acelaşi timp cu restul lumii, căci lansarea din România e simultană cu cea mondială. Trailerul filmului nu prea ne-a încântat (gigantica creatură cu care se va confrunta Alice este de-a dreptul rizibilă), dar efectele speciale par a arăta bine în 3D, prin urmare Răsplata s-ar putea dovedi interesant de văzut la cinema. Regizorul Paul W. S. Anderson a declarat că, dacă va mai urma vreo continuare, aceasta va fi categoric ultima parte a seriei.

The Campaign/Campania
Dacă vrei să pufneşti în râs de câteva ori la cinema, Campania este o alegere inspirată. E adevărat, lucrurile puteau fi mult mai bune în această comedie cu Will Ferrell şi Zach Galifianakis, dar cei doi actori au o chimie foarte bună, iar regizorul Jay Roach (îl ştii de la Un socru de coşmar) nu se sfieşte să arunce câteva săgeţi satirice înspre sistemul politic american, lucru cât se poate de nimerit într-un an electoral. Povestea îi are în vizor pe Cam Brady (Ferrell), politician de carieră şi candidat fără concurenţă la un post de congresman, care se trezeşte cu un competitor neverosimil la sufragiile alegătorilor: naivul Marty (Galifianakis), directorul biroului local de turism. Între cei doi lupta politică se va da pe viaţă şi pe moarte, confruntarea depăşind cu mult nivelul replicilor acide.

La ce film te duci în weekend?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BestDreamer pe 14 septembrie 2012 10:01
O sa merg la cinema pentru Resident Evil...in rest sigur nu.
aavramescu23 pe 14 septembrie 2012 10:14
Fara doar si poate doar Resident evil in aceasta saptamana. Doar acesta merita de vazut la c inema.
Chelbos pe 14 septembrie 2012 14:45
inca o saptamana slaba.
cosmin742000 pe 14 septembrie 2012 14:58
Doar Despre oameni si melci merita vazut.
botis pe 17 septembrie 2012 16:40
dc?
legolas05 pe 14 septembrie 2012 21:30
Resident Evil si Despre oameni si melci,da nustiu dac o sa le vad pe amandoua
Manusa pe 15 septembrie 2012 09:56
Resident Evil face toti banii, am ramas impresionat de acest film, si il recomand, merita!
chrismechris pe 15 septembrie 2012 12:56
Dintre toate ma tenteaza Resident Evil si posibil si Despre oameni si melci.
camichu pe 16 septembrie 2012 10:30
americanii astia nu se mai satura sa superuzeze un film s'asa cu un subiect destul de slab.sa vrei in continuu sa scoti bani dintr'un nimic cinematografic.aveam un respect pentru milla jovovich pentru rolul din joan of arc care din pacate s'a perimat.prefer sa vad filmul romanesc unde nu efectele speciale sa insemne ,,calitate ''
alex_il_fenomeno pe 25 septembrie 2012 10:33
tocmai Despre Oameni si Melci .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells