Premiere la cinema: animaţie, film-omnibus şi comedie

de Cinemagia în 19 Oct 2012

Distribuitorii de film de la noi s-au înţeles parcă să acopere cât mai multe genuri de film weekendul acesta, întrucât de vineri, 19 octombrie intră în premieră la cinema un film de animaţie, o comedie romantică românească, un film de aventuri, un film omnibus - semnat de şapte regizori fascinaţi de frumuseţea Havanei şi o dramă.

Iată despre ce producţii e vorba

Afișează:
1 din 6

Subiectul este conceput inteligent, generos şi nu lipsit de conţinut, având la bază o atitudine satirică la adresa prejudecăţilor socio-culturale şi a automatismelor de gândire ale oamenilor (cu trimiteri subtile la atitudinile discriminatorii), abordate prin prisma întregului sistem de gândire generat de imageria şi mitologia horror - una dintre cele mai interesante şi hazlii secvenţe este cea a "Festivalului Monştrilor" din oraşul învecinat, în ultima parte. De asemenea, personajele sunt construite solid, pe canavaua concepţiei caricaturale proprii genului, conţinând multe elemente de umanitate (povestea de dragoste din trecut, cu fosta soţie a lui Dracula linşată de oameni, este semnificativă şi sensibilă).

Avem motive întemeiate de a recomanda Hotel Transylvania spectatorilor de toate vârstele, care doresc un divertisment onest şi de calitate. Pe lângă plăcerea vizuală, oferă o demonstraţie de imaginaţie sprintenă, amuză copios şi, pe alocuri, chiar emoţionează.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 19 octombrie 2012 13:51
Slabuta oferta
Nimicdinceparafi pe 19 octombrie 2012 21:22
Cred ca de-aia avem si doua premiere romanesti intr-o saptamana.
Razvan600 pe 19 octombrie 2012 15:50
Singurul care m-ar interesa ar fi "7 zile in Havana".
Chelbos pe 19 octombrie 2012 18:25
doar asterix si obelix ar fi tentant
Nimicdinceparafi pe 19 octombrie 2012 20:25
Sa le dam o sansa si celor romanesti?
koala6 pe 19 octombrie 2012 21:06
hotel transilvania si asterix si obelix
alex_il_fenomeno pe 20 octombrie 2012 14:47
majoritatea, cu primele ocazii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells