Preacher - de la film la serial TV

31 Mai 2006
Preacher - de la film la serial TV
Proiectul de lung metraj dupa comicsurile cu Preacher – in care trebuia sa joace James Marsden (foto) in rolul principal – nu se mai face.
Vestea buna este ca Preacher ar putea deveni un serial TV ce va fi produs de HBO.
Un fan prezent la o conventie de benzi desenate la Dublin, unde semna autografe Glenn Fabry l-a intrebat pe acesta despre proiectul de film dupa Preacher. Raspunsul lui Farby a fost "nu se va mai face film, pentru ca nimeni nu a vrut sa-l faca. Dar acum cateva zile m-a sunat cineva de la HBO care mi-a cerut numarul Garth Ennis. La cateva ore dupa asta m-a sunat Garth si mi-a spus ca producatorii de la The Sopranos vor sa faca un serial HBO din Preacher."
Povestea din Preacher este cea a unui preot evanghelist care s-a raspopit si porneste in cautarea lui Dumnezeu impreuna cu iubita lui, o vanatoare de recompense, si cu cel mai bun prieten al sau, un vampir irlandez. Filmul trebuia sa fie produs inca din 2003, in regia lui Rachel Talalay (Freddy’s Dead), numai ca nu a fost sa fie.
Probabil ca simpaticul James Marsden nu se va intoarce la filme de televiziune – rolul din Ally McBeal nu prea l-a ajutat – dar ar fi ceva, daca ar accepta sa joace in serialul Preacher pentru ca i-a placut mult proiectul si i se si potriveste. Actorul declara anul trecut in legatura cu lung metrajul: “Eram pregatit de filmari, imi placea personajul, dar finantatorii s-au razgandit, si apoi nu s-a mai concretizat nimic. Dar sa speram ca se va face filmul pana la urma."
Pe James Marsden il puteti vedea in prezent pe marile ecrane in X-Men: Ultima Infruntare in rolul lui Cyclops.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells