Popeye Marinarul, noi aventuri în format 3D

de Cristina Grigore în 26 Iun 2012
Popeye Marinarul, noi aventuri în format 3D

După ce au reimaginat o serie de basme binecunoscute, marile studiouri de la Hollywood au început să-şi îndrepte atenţia spre personajele clasice de desene animate. După recent anunţatul film despre Pinocchio, iată că se reiau, în format 3D, şi aventurile lui Popeye Marinarul.

Proiectul s-a aflat în vizorul Sony Entertainment încă din martie 2010, scrie Variety, însă abia în noiembrie anul trecut au fost angajaţi scenariştii Jay Scherick şi David Ronn (The Smurfs). De regia noilor aventuri ale forţosului marinar ce-şi trage puterea din spanac se va ocupa Genndy Tartakovsky.

Deşi lucrează în animaţie de la mijlocul anilor '90, Tartakovsky este un nume nou în regia filmelor pentru marele ecran, el urmând să-şi facă debutul cu Hotel Transylvania, comedia ale cărei voci sunt date de Adam Sandler şi Andy Samberg.

Popeye Marinarul, creaţie a desenatorului Elzie Crisler Segar, a apărut prima dată într-o serie de benzi desenate din 1929. A urmat, în 1933, seria de desene animate a Paramount Pictures. Personajul a cucerit masele si a apărut ulterior în numeroase alte benzi desenate, desene animate, jocuri video şi jocuri mecanice. Singura peliculă pentru marele ecran realizată până acum a fost cea din 1980, un live-action în care apăreau Robin Williams (Popeye) şi Shelley Duvall (Olive).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 19 iulie 2012 13:42
cred , din pacate , ca se va duce din atmosfera tipica celebrului serial de animatie ...
Rippa pe 8 martie 2014 18:17
popeye...si spanacul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells