Pamela Anderson - împotriva lungmetrajului Baywatch

de Răzvan Boboc în 17 Oct 2009
Pamela Anderson - împotriva lungmetrajului Baywatch

Pamela Anderson, devenită celebră la începutul anilor '90 o dată cu rolul din Baywatch, este împotriva realizării unui lungmetraj pentru marele ecran care să aibă la bază serialul care a prezentat aventurile unei echipe de salvamari, scrie Femalefirst.co.uk.

Vedeta face un apel către producători să nu distrugă tot ceea ce a însemnat Baywatch prin realizarea unei pelicule. Totodată, ea spune că nu va accepta sub nicio formă să apară în distribuţia noului film.

"Niciodată! Nu voi face asta. Îmi place serialul de televiziune. Nu îmi place că producătorii vor acum să distrugă tot ce a însemnat Baywatch prin realizarea unui film", a declarat vedeta pentru USmagazine.

Pamela Anderson a interpretat rolul C. J. Parker în celebrul serial de televiziune şi a acceptat să joace din nou acest rol în 2003, când a apărut în filmul realizat pentru televiziune Baywatch: Hawaiian Wedding

Jeremy Garelick este cel care va scrie scenariul şi va regiza noul Baywatch care se pare că va fi o comedie. Acesta va fi debutul regizoral al lui Garelick

Părerea ta

Spune-ţi părerea
laurik93 pe 17 octombrie 2009 17:31
sincer,sunt de acord cu pamela.ar strica toata imaginea serialului daca s-ar incerca un film
dacoda pe 20 decembrie 2010 16:58
Da aici sunt si eu de acord , a fosr frumos serialul.....de ce vor sa strice numai ei stiu.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells