Michael Jackson plănuia un lungmetraj Thriller

de Răzvan Boboc în 2 Nov 2009
Michael Jackson plănuia un lungmetraj Thriller

Regretatul artist Michael Jackson plănuia să realizeze un lungmetraj bazat pe celebrul videoclip Thriller, conform Femalefirst.co.uk.

Prieteni apropiaţi şi regizorul Kenny Ortega au declarat că Michael a vorbit în ultimele luni de viaţă despre mai multe proiecte cinematografice. Printre ele, un lungmetraj Thriller şi un film bazat pe muzicalul Legs Diamond.

"Mi-a spus că vrea să colaborăm la mai multe filme. Vorbeam despre realizarea filmului Legs Diamond. Un alt proiect era un lungmetraj Thriller, realizat în tehnologia 3D", a declarat Ortega.

Amy Pascal, şeful de la Sony Pictures, a dezvăluit că a discutat cu Michael despre un muzical fantasy Midknight şi The Red Shoes, bazat pe povestea lui Hans Christian Andersen.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mariavidican pe 2 noiembrie 2009 10:22
michael te vom iubi mereu! ne-ai lasat un gol imens in suflet! ai fost si vei ramane unic! forever michael jackson!
RODI59 pe 2 noiembrie 2009 10:30
Pacat ca nu a mai apucat. Un artist unic, un suflet mare.
dragos pe 2 noiembrie 2009 11:05
a fost un mare artist, pacat, mare pacat
emilia04 pe 2 noiembrie 2009 11:27
mda un mare talent intr-un mare om........................ pacat , ca pierdem tot ce avem bun pe lume..............
dana_h pe 2 noiembrie 2009 12:30
Un geniu al zilelor noastre. Ca si Mozart...De ce ne cinstim geniile post mortem? De ce nu le recunoastem in viata?
MJ - un geniu!

rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 12:33
da mare pacat......de gheorghe dinica ati dat o singura stire , dar despre pedofilu asta la fiecare 5 minute.......wake up cinemagia ! o stire despre toma caragiu , dem radulescu , james dean , heath ledger , marlon brando de ce nu dati , k si ei sunt trecuti in nefiinta ...... pana sa moara papagalu cu bucurii la copiii nu se mai auzise nimic de el ....... si cand te gandesti ca unii si-au luat viata cand au auzit k a murit mj ......nush ce sa fac sa rad sau sa vars......
violeta pe 2 noiembrie 2009 12:43
DA AM VAZUT FILMUL THIS IS IT SI ACOLO ARATA CEVA DIN THRILLER CA VREA SA-L FACA DE LUNG METRAJ ORICUM IL VOI IUBY MEREU SI AM O ANIBTIRE FRUM CU EL CAND A FOST IN 92 IN ROMANIA.L-AM ASTEPTAT LA AEROPORT SI L-AM PUPAAT . A FOSST CEVA DE VIS NU-MI VENEA SA CRED CA IL PUPASEM SI IL TINUSEM CATEVA SEC IN BRATE. OFFFF!!I LOVE YOU MIKEEE!!!
dear_mike pe 2 noiembrie 2009 13:04
PT rob3rt_89 poti sa versi ca iti versi propriul suflet, apropo MJ a fost ,este si va fi cel mai iubit dintre pamanteni , chiar daca iti convine sau nu, iar despre actorii tai "preferati" , cine pe cine nu lasa sa vorbeasca si despre ei...dar dupa cum spuneam,nu sunt destul de iubiti, pt ca sunt "minusculi" comparativ cu Mike. De ce nu faci tu o campanie sa-ti promovezi idolii daca esti istet? fiecare cu al lui...nu? ...si apropo , ai fost tu la fundul lui Mike si ai vazut ce face el cu copiii ? LASA-NEEE , LASA-NE !!!!!!!
rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 14:53
faptul ca mj e " cel mai iubit dintre pamanteni" asta demonstreaza in ce lume bolnava traim......avantajul lu mj este k el s-a nascut la momentul potrivit si a intrat p piata cand muzica pop nu prea exista ..... iar miscarile lui au fost luate de pe strada , moon walku a fost facut prima oara prin anii 50 de comunitatile de negrii d prin brooklyn....sunt multi artisti care sunt peste mj......asa ca va rog eu calmati-va k n-a fost mj salvatorul planetei , iar chesti cu pedofilia eu cred k are macar un sambure de adevar pt k era si un mincinos citez" nu am facut nicio operatie in viata mea" :)))))) si in + el cu gura lui a spus k dormea cu copiii bla bla bla.......in sua sunt unele state care baga la zdup parintii care isi saruta pe obraz copiii in public......
fly_but3rfly pe 2 noiembrie 2009 15:11
pt rob3rt_89... frate .. ce parinte . nu doarme cu copii lui ?... my ales fiind vorba .. de mj .. ce copil .. care ii iubea muzica nu ar fi vrut sa stea cu el sau sa doarma la el acasa .. duda ..deci treb sa bolnav .. sa nu dormi u cu copii tai ...si ..poate da .. sunt artisti " my mari " ca el .. doar k ..toti au recunoscut ..k nu erau nimik ..dak nu exista .. muzica si dansurile lui ..asa k yo in locul tau .. as tacea si mias vedea de treaba .. decat sa ma fac d ras in public ........
ovidiu93 pe 2 noiembrie 2009 15:26
pt rob3rt_89...oi fi eu cu vreo 4 ani mai mic ca tine,dar gandesc mai mult cu siguranta....ceea ce a facut michael nu o sa mai fac nimeni...in ziua de azi,numai chinuitori de talente,nimeni nu stie cu ce sa vina pe piata,ideile sunt epuizate,michael a facut ceva pt toata omenirea,muzica lui a inspirat o lume intreaga,nu spun acuma ca actorii pe care i-ai enumerat tu nu sunt de valoare.sunt,dar in alt context.e o diferenta intre muzica si actorie....gandeste inainte sa spui ceva
Edge pe 2 noiembrie 2009 15:30
Cu ce anume a inspirat muzica lui Michael omenirea? Exemple concrete, nu ce vezi pe youtube cu flash mobs..
Alexa pe 2 noiembrie 2009 16:49
RESPECT M.J.!!
Sherby-Moonwalker pe 2 noiembrie 2009 17:16
rob3rt_89 fuck off punk, gay sensitive little dick bastard..... MJ a fost cel mai mare artist care a existat vreodata, genii ca el nu vor mai exista never pe el l-a plans o planeta intreaga pe tine cn plm o sa te planga, huh??? vezi-ti de treaba ta gay-ule. R.I.P MJ 1958-FOREVER
silvana pe 2 noiembrie 2009 17:53
MJ este si va ramane o legenda! long life live the KING! ne-am fi dorit cu siguranta sa vedem un lungmetraj la care Michael sa colaboreze, imi doream de mult sa revina in muzica, de mult asteptam in nou album, am stat cu sufletul la gura cand a anuntat ca vor avea loc concertele de la O2 in Londra si nu am putut sa cred cand s-a intamplat nenorocirea, probabil am uitat ca era si el un om, inainte de a fi un megastar. :( Va ramane insa vesnic muzica lui, si toate lucrurile bune pe care a incercat sa le faca pentru omenire speram sa fie continuate!
bibiutza pe 2 noiembrie 2009 17:56
rob3rt_89 mai taca`tzi fleank aia de fraier ce esti ...cum iti permitzi u sa vb asa de Michael Jackson ?! ..yo in locul tau as tace din gura !..habar nu ai cn este M.J !..Auzi ii spune Papagal brrrrrr ...papagal esti u bey nene ,nu te compari cu Michael nici la degetul mic..esti varza !!!!!!!!!!!!!!..I love u more K.O.P M.J!..You`re always in my heart..God bless u!!!!
titi pe 2 noiembrie 2009 18:03
@ Edge, pune mina si citeste numarul din august dedicat de revista Rolling Stones lui MJ. Sint acolo critici muzicali arhicunoscuti si apreciati care spun pe intelesul tuturor cu ce a revolutionat michael muzica pop, vorbesc despre calitatile lui vocale si despre cit de complex era dansul lui" luat din ghetouri", dupa cum apreciaza prostanul de robert_89. Da, s-a inspirat din dansurile tribale, din cele din ghetouri dar le-a prelucrat si a facut arta din niste simple miscari. La fel intr-un numar din Dilema Veche di aceeasi perioada, Marius Chivu scrie un articol foarte bine documentat despre ce-a facut Michael "concret" pentru muzica.
@robert_89, michael a recunoscut ca si-a facut operatii estectice. Schimba-ti avatarul ca arati libidinos, libarco.

tm pe 2 noiembrie 2009 18:36
deci carnatu de rob3rt_89 are drep sa bage si stiri despre actori rom.da tot varza esti k iar vb fara sa gandesti.calmeazate copilu.doamne...
_|_ rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 18:41
_|_ pe bune ba,nu mai comm ai vz k esti atacat.taci in plm.ia pace.:-P dute si citeste o carte:D
rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 18:53
clar am tras o singura concluzie : fanii lui michael sunt xenofobi si ofticosi........niciun argument solid nu am citit d la voi , numa injurii . atata stiti ......... long live the new king KANYE WEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihi........
wazzap pe 2 noiembrie 2009 19:02
bai sunt fanii lui ,cine esti u sa te bagi,cum sa nu vb asa dk u iti bati joc de el curcanule...vad k numai TU ai o problema...dispari.bft :D
CrisOG pe 2 noiembrie 2009 19:09
Eu cred asa: rob3rt_89 are dreptate in ce priveste omul MJ; am fost si sunt un fan MJ; un artist unic, exceptional insa un om cu tulburari grave, inchis in lumea lui etc.; regret artistul - unul imens (dar sa fim seriosi - comparatii cu Mozart????), mereu am dispretuit omul... rob, ce zici?
rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 19:16
crisog.....sunt aproape de acord.....insa eu nu pot sa privesc dincolo de omul mj pentru k mi se pare oribila faza cu copiii ...... nu cred k este numai o inventie media....si ai mare dreptate cum sa-l compari cu mozart?=)))))))).........fac pariu k dak se facea inainte un sondaj care este artistul vostru preferat rar gaseai numele lui mj .....dar acum k e rece toata lumea brusc e fan mj ........ vai ce mult il iubim si il pretuim haideti toata lumea mainile sus si heaaaal the woooooooorld make it a better plaaaaaceeee=)))))))))))))))))))))))))))))
unnQ pe 2 noiembrie 2009 19:31
cu dedicatie pentru toate ciupercile iubitoare de mj (altfel nu pot sa va spun ca deh, a plouat si hop fanii)

http://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU

Ella pe 2 noiembrie 2009 19:35
Da mai ,suntem si ofticosi si xenofobi pe deasupra :))) dar asta nu ne va impiedica si nici altele sa il iubim pe Marele Michael Jackson.Habar nu a avut de tine...voi ce ziceti baieti?oare il stia ? dac ai fi tu mort si copii tai ar auzi despre tine ca esti pedofil?ai?pai cam asa o sa patesti dar exagerez ,cand ai sa fii mort nimeni nu va mai stii nik de tine.Tragi si singur concluzia desi ma indoiesc ca poti si atat.
In alta ordine de idei Michael in muzica lui promova pacea si dragostea si trimitea si niste mesaje bine codate catre cei care doresc globalizarea si ruina planetei.
...Ascultati notele lungi, octavele din ,,You are not alone,, cat talent ,ce voce ,cata emotie... si multe lucruri minunate pe care ni le-a daruit noua celor care il iubim.
Pt .Robert ,sunt medic dar unul ofticos si xenofob,ajut oamenii pt ca ii iubesc dar pt tine as lasa deontologia profesionala si te-as lasa sa mori oricand ai depinde de bisturiul din mana mea.
ALWAYS IN MY HEART MICHAEL JACKSON LOVE U ELLA

Ella pe 2 noiembrie 2009 19:54
Inca ceva...chiar credeti ca ii pasa cuiva care e fan ca voi vorbiti tampenii despre omul asta? Nuuuuuuuuuuuuuu .... Da ziceti hai cat puteti ... start .Nu reusiti sa stricati nimic dar absolut nimic. Pt OAMENI ca Violeta care stiu ce au simtit cand l-au luat in brate nu valoreaza nimic vorbele voastre,pt mine care l-am descoperit in cl a6a si am 39 ani inseamna ceva,muzica buna interzisa si ascultata pe furis pe timpul cand nu aveam nici o bucurie,pt cei care l-au descoperit cu ochi de copil ca si mine si l-au iubit pana in ultima clipa a vietii. Pt toti iubitorii de frumos si pt cei ce recunosc un geniu .Ca asta este si am spus la prezent.Si gata ,am zis ce am avut de zis. L.MJ
deci...:))))))) pe 2 noiembrie 2009 19:58
ba parca sa facut clar, nu mai comenta aici scrieti in jurnal a da si nu mai fi asa de gay p bune k deja pute.lai mai ad si pala sa t xxx :D (deci dk ar durea,nu ai mai comm) si ciuperca e tactu hahaha =)))))=)))) stiti cine da replici inapoi si bla bla bla,va faceti singuri de cacao. ia bafta!!!
lory pe 2 noiembrie 2009 20:00
esti jalnic rob....... esti genul de a-ti plange singur de mila nu ai nici o valoare dar sa recunosti alte valori? trist dar adevarat, esti frustat cred ca esti singur ce sa vada o femeie la tine?
cu dedicatie pt rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 20:04
ba ce tupeu ai sa scrii aici !! dak ai fi pe mana noasta, a fanilor, ai fi mort. Si vorba lui Ella TIE TIAR PLACE DAK TU AI FI MORT SI COPII TAI SA AUDA CA TU AI FOST PEDOFIL?????? sunt fana recunosc si imi plac melodiile lui. Dak teas pune sa canti o melodie pun pariu ca esti afon. Ial pe TOMA CARAGIU SI TAIO IN MORMANT!!!
vasi pe 2 noiembrie 2009 20:27
eu ma bucur c-a murit pedofilul asta nenorocit. sper sa muriti si voi, admiratori de pedofili...
rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 20:29
eu cred k sunteti suparati k michael a ajuns in iad ....... offfff.....ce trist.......
wookie pe 2 noiembrie 2009 20:30
Sincer MULTI de aici sunt fani MJ numai dupa ce a murit. Dupa ce a murit unii dintre voi ati crezut ca este cool sa "plangeti" dupa michael. Deci va rog eu terminati cu prostiile unii si respectati-l. Si sa nu mai spuneti la nimeni ca ati fost fan MJ ca pana sa moara voi va dadeati pe manele si etc... Si acuma cei care se simt cu musca pe caciula vor scrie injurii la adresa mea.:D Spor de abia astept sa va vad prostia:D
R.I.P. and Respect MJ.

rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 20:34
respect wookie ......in sfarsit unu cu capu pe umeri.............
Ella pe 2 noiembrie 2009 21:11
Wookie ,nu arunca nimeni cu injurii in tine,dar nu poti sa spui oamenilor sinceri care intradevar il plac pe Michael ca sunt manelisti.Nu tb sa fii fan MJ peste noapte ,nici de o viata sau de cand l-ai descoperit ca sa il placi sau sa iti para rau ca nu mai e.E un om regretat pt muzica sa.Mai oameni buni de unde atata ura acuma pe bune? Stim ca a fost asa si pe dincolo,doar pt ca poate a fost discreditat intentionat? Nu stim nimic despre el cu adevarat.Cine stie cate femei frumoase o fi avut ,dar daca omul nu-si facea publica viata privata?(uite ca i-a daunat )
Nu postati daca nu va place omul si gata..Uite si o prostie ca sa iti fac pe plac :nu poti sa vorbesti de rau un om pe care nu l-ai cunoscut personal . xxx

iloveMJ pe 2 noiembrie 2009 21:15
deci mai rob3rt_89 in primul rand iti spun ca n-am nimic cu tine fiecare cu parerea lui insa eu nu cred ca daca cineva ti-ar viola copilul tu ai fi de acord sa primesti bani si sa uiti totul si sa traiesti fericit in al doilea rand :Acum, Jordan Chandler revine cu o mărturisire şocantă şi declară într-un interviu că are mustrări de conştiinţă şi că minţit că Jackson l-a molestat.


Jordan declară că tatăl său, Evan Chandler, l-a obligat să mintă pentru ca familia să scape de sărăcie.


"Nu am dorit să mint şi să-l distrug pe Michael Jackson, dar tatăl meu m-a obligat.. Acum nu pot să-i mai spun lui Michael cât de rău imi pare sau dacă mă va putea ierta vreodată. Pentru prima oară nu mai suport să mai mint. Michael Jackson nu mi-a făcut nimic, au fost minciunile tatălui meu pentru a încerca să scape de sărăcie", a declarat Jordan, citat de eyesofobserver.com.Tot ce te rog este sa te documentezi mai bine inainte sa comentezi pt ca Michael Jackson chiar nu merita asta!Daca nu-ti place de el si muzica lui nu maicomenta ignora articolele cu el si gata da nu vb asa despre el ca n-ai niciun drept!uita-te la ceremonia de inmormantare sa vezi cati actori si canatreti l-au iubit si l-au apreciat

Lyo pe 2 noiembrie 2009 21:17
rob3rt_89 esti un papagal.
pt edge pe 2 noiembrie 2009 21:49
ce zici de justin timberlake..rihanna..beyonce..jay-z....chris brown...si pot sa continui...
nu-mi spune ca nu ai ascultat niciodata asa ceva ;)..

rob3rt_89 pe 2 noiembrie 2009 22:08
ilovemj said" eu nu cred ca daca cineva ti-ar viola copilul tu ai fi de acord sa primesti bani si sa uiti totul si sa traiesti fericit " ............. pe bune tu iti dai seama ce ai scris aici?
Cineva pe 2 noiembrie 2009 22:34
Mai,cei care il criticati ati vazut macar filmul??? Ati vazut ca el punea atat suflet cand era numai la repetitii va dati seama dar mite intr-un spectacol. N-ati vazut ca se rugau de el sa incerce platforma aia fara muzica ,dar el voia cu muzia???
Mare om,mare caracter, paca... . Sincer,nici nu stiu daca stia ce inseamna play-back!!!

AMYY pe 2 noiembrie 2009 23:06
SUPER LA SUPERLATIVUL ABSOLUT......un talent de neegalat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multi din actualii artisti s-au inspirat din stilul lui ....

robal pe 2 noiembrie 2009 23:51
eu l-am admirat intotdeauna pe M.J, ca artist .viata lui personala nu ma preocupat.insa nu ma pot considera fan adevarat atata timp cat nu am fost la nici un concert cu el.intradevar omul a fost un geniu in ceea ce a facut.dar am impresia ca M.J.are mai multi fani de cand a murit. mai reduceti in pl. mea mania asta cu el prefacutilor
oana pe 2 noiembrie 2009 23:55
robert_89...observi ca esti singur imporiva tuturor?Ar trebui macar sa ai un pic de respect pentru cineva care nu mai este...stii cum se zice..despre morti numai de bine.Cat despre MJ,un talent de neegalat,care va trai vesnic in inimile noastre prin muzica lui.I-am descoperit muzica la varsta de 6 ani.Nu stiam o boaba de engleza,nu stiam cum arata cel care canta acele melodii uimitoare..aveam doar o caseta cu albumul Dangerous pe care o ascultam non-stop.Muzica lui mi-a patruns in suflet si o ascult si in ziua de azi.Ma deranjeaza faptul ca multa lume arunca cu insulte in MJ,si nu stiu sau nu vor sa ii atribuie meritele atat ca artist,entertainer cat si ca un om care a ajutat numeroase orfelinate,aziluri si leagane de copii prin fundatia sa.Poate nu stiti,dar MJ este pe primul loc in topul operelor caritabile si a donatiilor urmat la mare distanta de Oprah.
sslaviniaoana pe 3 noiembrie 2009 02:04
Dragii mei fani, nu mia bagati in seama aceasta insecta minuscula numita rob3rt_89.De cate ori il flituiti de atatea ori se va simti important, iar el nu este important, este degeaba, consuma aerul degeaba, face umbra pamantului degeaba, iar cand va muri sigur va ramane la suprafata pamantului ca sa-l ciuguleasca pasarile, ca nici pamantul nu-l va suporta.Lasati-l in plata domnului, ignorati-l, asa cum merita,Apropo despre cine vb in mesaj?Na ca ti-am zis-o fraiere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A da, despre cat de mult a insemnat ptr generatia nostra si cat va insemna MJ ptr generatiile viitoare.Eu am toata muzica lui, am fost si la concertele de la Bucuresti, am si dvd-uri cu el, cu muzica si cu vidioclipurile lui, si astea toate le-am adunat de-a lungul aniilor ptr copilul meu si i-mi pare nespus de rau ca Lukas nu a apucat sa-l vada macar o data pe MJ.Asta e! Noroc cu tehnologia asa noua, cu cd-uri si dvd-uri ca asa va avea si el parte de muzica lui MJ.R.I.P.MJ
P.S.: am fost si la film -This is it- si abia astept sa apara si pe dvd ca sa-l cumpar tot ptr Lukas.

daniela pe 3 noiembrie 2009 10:28
tot respecul pentru regele pop,chiar dak numai traieste muzica lui il face viu ,nereu o sa ne amintim cu drag de tine.....si pentru totii cei care-l vorbesc de rau jet
pt rob3rt_89 _|_ pe 3 noiembrie 2009 12:35
aruncati k pietre in el =))=))
rob3rt_89 pe 3 noiembrie 2009 15:37
eu nu am spus nimic de muzica lui pentru k nu ma intereseaza......eu vb d michael jackson omul.....daca il pot numi asa la ce a facut ........apropo stiti ce au in comun mICHAEL jACKSON si o guvernanta?ambele sunt o pacoste pentru copii.................:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
mihai pe 3 noiembrie 2009 15:56
a fost un geniu al muzici- un mare respect din partea mea
roza pe 3 noiembrie 2009 16:50
domnule rob3rt_89,dupa "parerile" pe care le impartasesti aici cred ca ar trebui sa dispari de pe acest site.locul tau este la "RADIO SANT" linga tata Frosa,baba Leana si altele,care nu au in cap decit birfe de doua parale,neverificate si neadevarate,si care nu stiu decit sa asculte si sa ia ca bune decit bazaconiile si prostiile unor jarle care stiu ca si-au gasit prostii care sa-i asculte si sa-i mai si creada.Prostia este cea mai mare problema a oamenilor din toate timpurile si jarlele au profitat din plin de ea.asta trebuia sa vezi dumneata in tot ce s-a publicat despre michael pina acum ,scris si vorbit.acei biografi ai lui au profitat din plin de naivitatea multor oameni simpli care nu stiu sa extraga partea reala dintr-o poveste si nici macar nu-i intereseaza personajul principal indiferent ca acesta este iubit de fanii lui pentru lucrurile bune pe care le-a facut pentru toti.cit despre exprimarea dumitale in scris:intoarce-te domnule la clasa I sa inveti sa scrii.
bonbons pe 3 noiembrie 2009 16:55
rob3rt_89......omule tu nu ai ce sa lucrezi de stai toata ziua acasa???? comentezi in sus si in jos numai tampenii.....app cel care a zis CA A FOST "MALTRATAT" de MICHAEL A RECUNOSCUT CA A MINTIT SI CA A FACUT.O PENTRU BANI!!! INTELEGI ???? sper ca da ca unii nu au timp liber asa ca tine sa.l piarda comentand mereu !
bonbons pe 3 noiembrie 2009 17:00
wookie RECUNOSC CU INIMA PE INIMA CA DE CAND A MURIT IMI PLACE MAI MULT MICHAEL! NU AVEAM DE UNDE SA STIU DE EL INAINTE, DECAT DE LA AI MEI CARE SI LOR LE.A PLACUT DAR NU SA ZICA CA FANI NR.1! SI NU CRED CA E "COOL" SA PLANGI CA A MURIT MAI BINE ZIS CA AM PIERDUT PE UN MARE CANTARET SI OM !SI SCUZE DAR MIE CHIAR NU.MI PLAC MANELELE! ORICUM EL CA OM DIN CE AM CITIT NU A FOST UN OM RAU!FIECARE TRAGE CE CONCLUZIE VREA!
roza pe 3 noiembrie 2009 17:14
rob3t_89 ai face bine daca ti-ai sterge fotografia aia de pe ecran,ca dupa cum arati nu ai prea multe in cap.figura ta este a unui individ caruia ii place sa se dea mare tot timpul si nu este exclus sa ai niste probleme cu vreun fan mai inflacarat daca tot o tii cu "gindirea" ta.domnule wookie,tin sa-ti atrag atentia un singur lucru:cei mai multi care crezi dumneata ca "se dau fani ai lui michael" si "pling acum dupa el ca este cool" sint de fapt niste copii(12-17 ani) care nu au stiut mare lucru despre el.cu adevarat au aflat abia acum cind s-au reluat toate melodiile lui vechi si au aparut si cele mai noi pe care nici noi, cei aproape de-o virsta cu michael nu le-am stiut pentru ca nu au fost date vizionarii si auditiei de catre cei ce trebuia sa faca acest lucru.
roza pe 3 noiembrie 2009 17:26
domnule rob3t_89 tin sa-ti mai atrag atentia asupra unui singur lucru despre michael,care este valabil si pentru altii:un pedofil nu-si creste copiii,nu-si tine proprii copii alaturi de el cind stie care ii este comportamentul sexual.este un lucru stiut de toata lumea, te rog sa mai reflectezi asupra lui.
alecssu pe 3 noiembrie 2009 18:11
ati deviat total de la subiect, ca om se pot spune multe lucruri proaste despre el, ca artist mult mai multe bune. partial are dreptate robert 89... oricum mi s-a luat total de cand a murit si toata lumea mj in sus mj in jos... m-au intoxicat toate posturile tv de mzc bagand in program nush ce dedicat lui mj... pana cand a murit nu vedeai o piesa pe nicaeri... acum pestet tot, toate ca toate talentul lui e mare.
TM. pe 3 noiembrie 2009 20:20
MJ rules. ba comentati ceva frum pana la urma ratatu de robert si alte tranvae,sai gaseasca o fata,sa nu mai stea in farta la pc atata punct!
ar fi fost extraordinare filmele lui.:)

alex pe 3 noiembrie 2009 21:21
unu nu asculta michael jackson si acu va ingramaditi la filmul lui ....aveti toata discografia...ce sa mai...sunteti tari
vox pe 3 noiembrie 2009 21:31
de ce nu a facut toate astea cat inca era in viata?
nu am ura pt mike,ci mai degraba simpatie.doar ca ma supara tot mai multe stiri referitoare la `ce ar fi facut`.nu mai avusese concerte de 12 ani.nu facuse mai nimic.doar procese peste procese.sa fi fost ele cauza absentei regelui?ar fi trebuit sa il doara la baston de ce zicea presa si sa isi vada de treaba lui.
a king has fallen!

marcel pe 3 noiembrie 2009 21:32
bai prieteni...oameni buni..luati-va mah niste capre si duceti-va pe deal si mulgeti-le
costel pe 3 noiembrie 2009 21:35
hai sa-mi mulgi tu capra
marcel pe 3 noiembrie 2009 21:57
oau ce original ai fost la faza asta...
:| pe 3 noiembrie 2009 21:59
ba cum puteai sa va injurati aveti minte?
costel pe 3 noiembrie 2009 22:00
asta dovedeste ca esti mai prost decat ma-ta
marcel pe 3 noiembrie 2009 22:02
numai mata te-a invatat ca 'mata' se scrie despartit...
oanam pe 3 noiembrie 2009 22:12
buna!
poate ca unii sunt fani michael peste noapte, poate ca unii il iubesc de cand se stiu..nu avem cum sa verificam lucrul acesta si sincer nici nu cred ca ar trebui sa conteze...conteaza ce are fiecare in suflet,, nu numai pentru michael ci pentru orice alt om pe care il respecta indiferend de cat de cunoscut este sau nu. haideti sa ne elogiem artistii pe care ii iubim cu mai mult bun simt, iar pe cei pe care ii consideram neinsemnati, ori care pur si simplu ii displacem sa-i..ignoram. sa ignoram post-urile care nu ne convin, nu sa folosim un forum pentru a ne injura unii pe altii ori pe diversi artisti. pentru mine mj a reprezentat ceva, chiar f mult, aveam 8 ani cand am fost la primul meu concert cu el si mi-a ramas in suflet mereu. dar asta e parerea mea, e placerea mea, eu il ascult, eu il iubesc si pt mine asta e tot ce ma intereseaza. asa ca haideti sa-i cinstim doar pe cei care consideram ca merita si atat. ne facem mai multa cinste chiar si noua...

marcel pe 3 noiembrie 2009 22:21
faceti atata caz pentru cine nu trebuie
marcel pe 3 noiembrie 2009 22:37
asa maine poimaine moare chuck norris..ce o sa faceti?o sa il plangeti si o sa il regretati ca a fost un actor magnific in genere....mj recunosc un mare talent dar nu cred ca este nevoie sa va dati viata pentru el
Jokes pe 3 noiembrie 2009 22:39
rob3rt_89 esti cam superficial in gandire.Michael a razbit intr-o era cu cei mai mari artisti.Banuiesc ca stii si tu cam ce trupe/artisti faceau furori in perioada cand Michael era la putere.Asa ca,ciocu mic.
issey pe 3 noiembrie 2009 23:01
R.I.P Michael Jackson T_T.....nu ma declar fan infocat M.J dar sunt multe melodii care imi plac ...despre chestia ca ar fi fost pedofil nu stiu ce sa zic...cred ca s`au speculat multe,dar poate fi si 1 sambure de adevar(fiecare dintre noi are o parte intunecata >:) )....sincer mie imi pare rau ca a murit si nu cred ca o sa se mai nasca asa artist
Livia pe 4 noiembrie 2009 02:30
THE KING OF POP FOREVER !!!!!
MICHAEL JACKSON NO 1 FOREVER !!!!
Te iubesc Michael ! Te voi iubi mereu !
Un artist complet!!!!!!
Sper sa plateasca scump cei carre sint vinovati de moartea ta!

roza pe 4 noiembrie 2009 16:26
marcel,de ce esti asa de intrigat?aici se fac niste comentarii la adresa unor infantili,a unora care le place sa se dea mari cu ideile lor si cu parerile lor total deplasate facute unui artist de talie mondiala,recunoscut pentru lupta lui impotriva saraciei,a rasismului,a xenofobiei,a marginalizarii sociale,impotriva HIV-SIDA si pentru ajutorarea copiilor din toata lumea asta,pentru dreptul la o viata sanatoasa si la educatie al copiilor.si nu ne dam viata pentru el pentru ca nici el nu si-ar dori asa ceva.avem treaba de facut aici pe pamint pentru ca tot ceea ce a inceput el sa nu se opreasca,sa nu dam sansa unor "mari conducatori" sa creada ca sintem prea multi pe planeta asta si ca trebuie sa ne mai rarim.il compari cu chuck norris?insusi chuck norris, daca ti-ar citi comentariul s-ar simti ofensat de prostia care ai spus-o.daca nu-ti plac comentariile noastre n-ai decit sa iesi de aici si sa ne lasi in pace.apropo:tu daca ai fi fanul unui mare artist si ai fi facut xenofob si ofticos de unul ca rob3t_89,ti-ar face placere?
roza pe 4 noiembrie 2009 17:03
cred ca ar fi fost nemaipomenit,daca ar fi reusit sa termine macar unul dintre ele.oricum videoclipurile lui sint fantastice.dar,nu se stie.dupa zvonurile care circula s-ar putea sa avem surpriza ca macar un film sa apara sub regia lui.si inca ceva:vasi ia-te de mina cu rob3t_89 si plecati de aici.Nu mai aveti ce cauta.E valabil si pentru marcel si costel care au ajuns sa-si adreseze porcarii in direct.
rob3rt_89 pe 4 noiembrie 2009 19:45
astia sunt fanii lui michael jackson?numa injuraturi am citit.asta demonstreaza ca ascultati muzica aia degeaba k nu ati priceput niciunul mesajul transmis.....eu am vb tot timpul de michael jackson OMUL nu ARTISTUL.....dar cum probabil majoritatii care a scris pe site-ul asta ii curge scuipat din gura .....
roza pe 5 noiembrie 2009 14:39
vad ca nu ai citit nimic din comentariile mele domnule rob3t_89.esti extrem de superficial si ignorant.dumneata nu cunosti nici pe omul michael jackson si nici pe artistul michael jackson si-ti permiti sa-l faci in toate felurile.ma intreb:daca acum ati fi stat fata in fata ai mai fi avut curajul sa faci afirmatiile pe care le-ai scris aici?despre el s-au facut fel de fel de comentarii in presa,i s-au luat interviuri la televiziuni,a fost invitat in emisiuni tv,s-au scris biografii in care si-a recunoscut o multime de greseli pe care le-a facut de-a lungul anilor.dar la dumneata n-au nici o importanta pentru ca esti asemenea celor care isi adreseaza injurii pe site.la dumneata nu conteaza faptele lui bune ci numai birfele de doua parale asa cum ti-am mai spus.
rob3rt_89 pe 5 noiembrie 2009 19:51
superficiala sau nu , e parerea mea......cu injuraturile cum ramane?:)
roza pe 5 noiembrie 2009 22:50
e bine ca macar atit recunosti domnule rob3t_89,iar cu injuraturile ramine ca si cu tine.
zoodd pe 8 noiembrie 2009 15:24
rob3rt_89 esti patetic rau...nu mai spune ca Michael era un pedofil etc...tine-ti parerile pt tine taran prost. Multumim mult!
zoodd pe 8 noiembrie 2009 15:33
iar pt "dnul" marcel ( lol,ma rog ,sa zicem domn),i-as recomanda sa iasa la un "cico" cu acel robert etcccc, sa comenteze impreuna frustarea lor. Eu nu am fost niciodata fan MJ dar recunosc cel mai mare artist al tuturor timpurilor. Cu siguranta,acesti "gandaci" ai omenirii, care fac comentarii de prost gust,nu au fost la niciun concert Mj,altfel ar fi observat cat este de apreciat samd. Good day!
petro pe 9 noiembrie 2009 07:02
te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu, oriunde ai fi.
deea pe 16 noiembrie 2009 22:02
o persoana se poate destul de usor ''citi'' din gesturi si din felul cum vorbeste.daca a ti fi atenti la Michael cat de timid era atunci cand se afla in fata multimii si era nevoit sa vorbeasca...am putea spune ca era ca un copil..ca avea o problema de comunicare cand era inconjurat de adulti dupa cum au declarat si apropiati.era o persoana naiva si asta l-a facut sa piarda mult...pe partea materiala ma refer...din toate partile toti il inselau...caracterul lui este evident.nu putea sa faca fata la lumea in care traia...era prea mult pt el...si asa a rezistat destul..mare talent .o persoana minunata si sincera...sunt multe de spus dar cuvintele sunt de prisos acum...R.I.P

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells