Megan Fox avertizează: Jonah Hex este extrem de violent

de Răzvan Boboc în 9 Sep 2009
Megan Fox avertizează: Jonah Hex este extrem de violent

Megan Fox a dezvăluit că noul film în care va apărea, Jonah Hex, este foarte violent, conform Femalefirst.co.uk. Fox interpretează rolul Leilei, o frumoasă la fel de pricepută în mânuirea pistolului ca şi protagonistul desfigurat şi interpretat de Josh Brolin.

Fox crede că este o adaptare foarte bună a benzilor desenate şi crede că arată inceredibil. Actriţa a fost uimită de scenele de acţiune care sunt impresionante.

În Jonah Hex, pistolarul desfigurat Jonah Hex (Josh Brolin) trebuie să dea de urma lui Quentin Turnbull (John Malkovich), care plănuieşte, la sfârşitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morţi vii.

Filmul va fi lansat în cinematografele din România pe 10 septembrie 2010.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Casian pe 9 septembrie 2009 12:37
Mai da-ti-ne pace cu Megan Fox! Mi-e greata deja si cand aud cum un film este "bun de vazut" numai datorita aparitiei dansei pe pelicula. Credeti ca cineva a inteles ceva din Transformers etc? Nu, deoarece erau orbiti. Te trezesti c-or sa puna astia reclama mascata direct pe pielea ei, fiind cel mai vizionat element al filmului. Da, e frumoasa dar nu fac parte din cei care se duc la un film doar pt a-i vedea nurii.
sucreTM pe 9 septembrie 2009 12:41
,,Woai un nou film cu Megan ma iau asa niste fiori prin pantaloni cand aud numele iei woao" cam asa se manifesta uni pe mine chiar ma scarbeste aceasta persoana;)A da am uitat sa zic daca tot veni vb, stiati ca tipa o aparut cica in Bad Boys 2? Cica e o segventa de vreo 5 secunde cand danseaza la bara, io nu am avut timp sa vizionez dar daca e adevarat lamuritima:D
mara pe 9 septembrie 2009 13:04
secretm esti gay my friend?
daca si femeia asta va scarbeste,atunci sexy braileanca ce va mai provoaca?
baietii prosti!

pmk pe 9 septembrie 2009 13:38
lasand-o pe pupaza de Megan la o parte, filmul pare interesant. Cat despre Transformers, nu stiu la ce acting de mare clasa va asteptati intr-un film de genul asta.
Gloria pe 9 septembrie 2009 13:52
raspuns pentru sucreTM
Megan Fox a aparut intr-adevar in Bad Boys 2. Nu 5, ci vreo 3 secunde si danseaza nu la bara, ci langa o arteziana. Pe atunci avea 15 ani. Deci: minora, dansand, uda... :D

ioana pe 9 septembrie 2009 14:11
ce e mara draga ti se pare anormal ca unor barbati sa nu le placa anumite femei chiar daca ele in general sunt vazute ca fiind frumoase???Sau esti una dintre madamele care are impresia ca e mare frumusete si ca toti barbatii sunt in limba dupa ea....cat de anormal a ajuns domle iti dai seama, sa nu placa unui tip o panarama care e pupata in cur de toata lumea desi are la fel de mult talent la fel cum dacia are o tinuta de drum buna....
ioana pe 9 septembrie 2009 14:12
si casian sa iti fie rusine de 3 ori cum potisa zici asemenea aberatii despre acest mare si nemaiantalnit talent al americii...
Ryuk pe 9 septembrie 2009 17:01
Aoleo,10 septembrie 2010,pana atunci uit de parerea ei,inutila cum or fi
AngelBoy pe 9 septembrie 2009 18:40
poii....multi se dau interesanti precum.......ca i se face scarba......sa fim seriosi...dak ai vedeao in fata ochilor..precum spune ionut.....sunt sigur ca vei ramane masca si nu mai zici nik.....da acuma c sa zici si u mah sucreTM...sa te dai mare precum tie scarba..sa fim seriosi...u nici macar ....precum un catelush n.ai sa fii ptr ea...si de tiar spune ..sigur te.ai duce precum un catelush la ea......noh.....nu va mai dati asa interesanti......unii......ca sunteti praf dea dreptul.........noh buna ziua si toate cele bune..;)
free_spirit pe 9 septembrie 2009 19:22
iar fatuca asta? nu v-ati saturat de ea???
Singurel!:> pe 9 septembrie 2009 22:25
Haha hai ca ma faceti sa rad ...
sunt sigur ca fiecare de aici are langa el o adevarata angelina jolie ca sa zic asa sau cel putin un star care e super hot! fiti seriosi si lasatio balta cu comentariile despre cum arata samd... o fi ea cum o fi ... ingamfata (presupun), nu prea desteapta sau increzuta sau mai stiu eu cum.. dar pariez ca ati vrea macar 50% sa o vedeti doar fata in fata si sa incepeti sa va balbaiti.. :-j .. daca tie iti plac grasancele sau nu e pe gustul tau fata asta.. e alta treaba... nu ins ca, creeaza scarba .. pff... mari GIGOLLo ce mai sunt si in tara asta !!

Ana-Maria pe 12 septembrie 2009 00:37
Sunteti geniali! Sunt fete superbe peste tot. Nu trebuie sa fie vedete ca sa-ti curga ochii dupa ele. De multe ori parca sunteti o adunatura de vite. E frumoasa fata, nimic de zis, dar nici chiar asa cum reactioneaza unii. Si nu trebuie sa fie gay sau sa-i placa grasele ca sa nu se simta atras de domnisoara Fox. Stiu fete la fel de frumoase, deci prietenul lor nu trebuie sa-si faca laba cu gandul la un VIP cum vad ca aveti unii impresia. Mai uitati-va in jur, o sa fiti surprinsi.
penguina-mica pe 13 septembrie 2009 21:43
Cititi articolul acesta http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/39112700.html#cutid1 , este despre adevarata megan fox, asa cum o stiu doar cei din culise.
emil pe 16 septembrie 2009 00:33
haideti dragilor sa fim serios,fata e o zeita si NU,nu vad fete in halu asta de frumoase "peste tot",are un corp cum vezi de cateva ori intr-o viata sa nu mai zic de trasaturile perfecte ale fetei si buzele alea.....uh!!!!:D si stai linistita ana-maria pentru ca pe baieti intotdeauna ii excita ceva diferit cu atat mai mult ceva mai sexy decat ce au ei ;)
Horrormaster pe 20 mai 2010 18:05
de mult asteptam un asa film
andrew pe 9 august 2010 22:23
prea buna megan jur...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells