McAvoy, Cruise, în vizor pentru "munţii nebuniei"

de Ştefan Dobroiu în 3 Sep 2010
McAvoy, Cruise, în vizor pentru "munţii nebuniei"

Iz de nebunie în colaborarea dintre Guillermo del Toro (foto), James Cameron şi studiourile Universal, care ar trebui să aducă pe marele ecran lugubrul "At the Mountains of Madness", nuvela lui H.P. Lovecroft (pe care Cinemagia o are în teancul de cărţi de citit).

Problema este că studiourile îl vor în rolul principal pe James McAvoy, în timp ce Guillermo del Toro pare să fi bătut palma cu ceva vreme în urmă cu mai cunoscutul Tom Cruise.

Filmările la At the Mountains of Madness vor începe de-abia în mai anul viitor, conform Collider, prin urmare e suficient timp pentru a hotărî cine-l va intepreta pe geologul William Dyer, un cercetător a cărui expediţie în Antarctica îl va aduce în faţa unor ruine misterioase, populate cu tot felul de creaturi înfricoşătoare.

Interesant este faptul că James Cameron, care îi va pune la dispoziţie lui del Toro întreaga tehnologie dezvoltată pentru Avatar, spune despre ecranizare că este "un horror epic la o scară nemaivăzută de foarte mult timp, chiar de la Aliens". Această declaraţie nu face decât să mărească aşteptările în ceea ce priveşte noul proiect al regizorului lui Hellboy.

Pe cine preferi? McAvoy sau Cruise?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mausyo pe 3 septembrie 2010 22:28
Povestea, cel putin din punct de vedere generic, e la fel ca aliens si inca alte 10 filme asemanatoare unde au loc tragedii la polul sud. Ceva nemaivazut. Right.
Piratu pe 4 septembrie 2010 11:34
depinde de ce creaturi mai apar si acolo,poate la asa ceva o sa fie original......
rizea.alex70 pe 4 septembrie 2010 14:47
Pare un film bun....sper sa si fie.Eu personal il prefer pe Tom Cruise...
mihaigeniu pe 26 noiembrie 2010 18:53
si eu il prefer pe cruise

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells