Oren Peli mută Lost pe Amazon?

de Ştefan Dobroiu în 3 Sep 2010
Oren Peli mută Lost pe Amazon?

Sfârşitul celebrului Lost a lăsat un mare gol în lumea serialelor, iar cei de la ABC l-ar putea umple cu The River, un serial creat de nimeni altul decât Oren Peli, regizorul fenomenului financiar Activitate paranormală.

The River a provocat deja o bătălie între ABC şi NBC şi ar putea reprezenta succesul anului viitor în ceea ce priveşte audienţele TV. Deocamdată nu se ştie dacă Peli va regiza episodul pilot, dar cu siguranţă ABC îl va ţine pe regizor aproape în timpul filmărilor serialului.

The River păstrează stilul Activităţii, dar în acest moment nu se ştie cum. În centrul acţiunii se află o echipă de cercetători care porneşte, pe o navă echipată cu tot ce-i mai modern în materie de tehncă, în căutarea unei personalităţi de televiziune, mare aventurier, dispărut undeva pe Amazon.

Deocamdată e neclar dacă aventurile de pe fluviu vor fi "ancorate" în realitate sau vor deraia spre supranatural, aşa cum ne-a obişnuit Lost.

Peli a terminat filmările la Area 51, în care trei tineri dau nas în nas cu extratereştrii undeva în Nevada. Deocamdată nu se ştie când se lansează Area 51, dar premiera românească a continuării Activitate paranormală 2 este programată pentru 31 decembrie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
robbiex2 pe 4 septembrie 2010 12:52
Interesant...deocamdata sper ca Activitate paranormala 2 sa fie peste prima parte.Daca The River va pastra stilul Activitatii atunci este bine, va avea un mega succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells