Matt Damon merge la Zoo

de Răzvan Boboc în 24 Iun 2010
Matt Damon merge la Zoo

Matt Damon ar putea juca în noul film al lui Cameron Crowe, We Bought a Zoo, o adaptare după o autobiografie scrisă de Benjamin Mee, anunţă Hollywood Reporter.

Damon se află în negocieri pentru a interpreta rolul Mee care şi-a folosit economiile de-o viaţă pentru a salva o grădină zoologică în ruină, dintr-o zonă rurală din Anglia, cu 200 de animale exotice.

Acesta va fi primul film al lui Crowe, după Elizabethtown din 2005. El a rescris şi scenariul care iniţial fusese realizat de Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada).

În această toamnă, Matt Damon va putea fi văzut în The Adjustment Bureau în care va juca alături de Emily Blunt. Damon este David Norris, un politician, iar Blunt o balerină, Elise Sellas. Cei doi se îndrăgostesc, dar se pare că forţe misterioase luptă împotriva iubirii lor, ceea ce-i face pe protagonişti să ajungă implicaţi în urmăriri pe muchie de cuţit. "Biroul" din titlu este o organizaţie asemănătoare FBI-ului, dar cu puteri şi mai mari, care se asigură că fiinţele umane îşi acceptă soarta predeterminată.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ofelik_cat pe 24 iunie 2010 19:47
foarte frumoasa ideea filmului ! matt damon este un actor foarte bun...vreau sa vad filmul !!!! :)
maddy pe 29 iunie 2010 13:53
este suficient sa spui matt damon!!! toate filmele cu el sunt filme de top
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 10:34
Matt Damon este un actor bun , sper ca si filmul sa fie pe masura!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells