We Bought a Zoo

(2011)

Am cumpărat o grădină zoologică

Poster We Bought a Zoo Postere We Bought a Zoo

Sinopsis We Bought a Zoo

Mai mult
We Bought a Zoo ro

Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, și-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului.
Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție. El decide să renoveze și să redeschidă grădina zoologică în amintirea soției sale, Katherine, care a murit…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Vezi pe Disney+
Se difuzează la TV.
Film Now
Miercuri, 27 Mar 14:50
Film Now HD
Miercuri, 27 Mar 14:50

Caseta tehnică

Produs de

Vinyl Films

Distribuitorul international

Twentieth Century Fox Film Corporation

Distribuit in Romania de

Odeon Cineplex

Țara

SUA

Site oficial

We Bought a Zoo

Taguri

Zoo

Box office We Bought a Zoo

Weekend premieră (23.01.2012)
  • Loc 5
  • Spectatori 7.807
  • Încasări (RON) 133.224,00
Total
  • Spectatori 23.499
  • Încasări (RON) 362.706,00
  • Încasări (USD) 110.015,55

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 18 Martie 2012 21:58
Un film tare placut de urmarit....Are de toate...ceva drama, ceva umor, ceva din viata iubitorilor de animale....
10 2
Mihai2508 pe 01 Aprilie 2012 02:10
In viata ai nevoie doar de 20 de secunde de curaj nebun, si poti realiza orice
Un film extraordinar, care prezinta povestea unui om ce si-a pierdut persoana iubita si acum incearca sa-si inceapa viata de la inceput, intr-o noua casa, o noua locatie, alaturi de alti oameni. Actorii joaca foarte bine, iar povestea filmului este foarte bine redata si nu ajungi sa te plictisesti pana la final.
Pot spune ca un film pentru a fi foarte bun, nu este necesar sa aiba cine stie ce efecte speciale, sau actiune din plin, ci este necesar sa aiba o poveste interesanta, frumoasa si care sa fie redata bine si intr-un mod placut astfel incat sa ajungi sa traiesti filmul si sentimentele pe care le transmite.

6 2
Manusa pe 19 Martie 2012 22:07
Un film bun despre viata de familie si grijile ei. Benjamin a trebuit sa se descurce singur cu cei doi copii a-i sai si se pare ca si-a gasit locul potrivit pentru a sta, o gradina zoologica in care sunt fericiti. Un film care mi-a placut, iar actorii s-au descurcat foarte bine.
4 3
Piratu pe 02 Ianuarie 2012 23:59
Nu in ultimul rand Matt Damon si Scharlett Johansson in filmul We Bought a Zoo ne aduc o drama in note de comedie, un film mult vehiculat pentru viitoarele oscarurii, nominalizari desigur, chiar is curios daca Damon va fi rasplatit cu ceva daca tot se vorbeste atata despre filmul acesta.

De obicei filmele de Oscar la noi ruleaza la o mare distanta fata de data la care au fost lansate in SUA, asa ca filmul acesta si Carnage, J. Edgar plus The Ides of March sunt cu sanse reale la Oscar cel putin din punctu asta de vedere :) )
http://wp.me/p1eZXC-Q4

4 3
cosmin_kedii pe 25 Februarie 2012 09:10
Matt Damon este foarte bun in acest film, caractere minunate, interesante, o poveste mare
recomand

4 4
Jazz-Stalker pe 15 Ianuarie 2012 03:07
Merge vazut odata, eventual impreuna cu familia.
@Piratu: In niciun caz nu merita oscarul...

4 4
mihai.s. pe 02 Aprilie 2012 20:05
We bought a zoo! muwahaha
Este mai mult un film de familie, nu o drama, un film care te face sa privesti inainte. :)
Un film bun!

3 0
goldenleaves pe 02 Aprilie 2012 15:44
e un film dulce si cald, un film emotionant...mi-a placut foarte mult. Am trait fiecare moment din film si nu mi-am putut stapani lacrimile de multe ori
3 1
Utube pe 02 August 2015 22:03
Este un film de familie de urmărit cu copiii, evident, deoarece copiii sunt cei mai mari fani ai animalelor vii de pe această planetă iar orice implică numele de Zoo are legătură cu acestea. Ideea filmului se dorește a fi originală deoarece subiectul acestuia este inspirat dintr-un caz real și cu toate acestea, tema aleasă, a mai fost utilizată, sub diverse forme, și prin alte producții cinematografice.

Filmul prezintă lupta pe care trebuie să o ducă un tată, Benjamin Mee interpretat de Matt Damon, după moartea soției acestuia, pentru a-i ține aproape de suflet și a forma o familie împreună cu cei doi copii ai săi, Rosie Mee de șapte ani interpretată de Maggie Jones și cu Dylan Mee de 14 ani interpretat de Colin Ford, după ce, prin natura meseriei pe care a avut-o, a lipsit, sufletește, din viața lor.

Acțiunea filmului este… citeşte

1 0
diMatteo pe 03 Februarie 2014 00:20
Minunat ! ! !
Un film foarte frumos, obligatoriu de vazut! Am auzit cam tarziu de el din pacate dar in final am reusit sa-l vad si ma bucura acest fapt. Recomand tuturor..
1 0
Ciprian27 pe 12 Noiembrie 2012 23:22
Un Film Bun
Un film emotionant si educativ dupa o poveste reala
1 0
little.girl pe 02 Iulie 2012 20:44
foarte frumos filmul. il recomand.
nu e ca majoritatea filmelor din zilele noastre..adica gen cele in care se pune mereu accentul pe bani si frumusete exterioara. si sincer, chiar am invatat ceva.

1 0
Qube86 pe 05 Iunie 2012 06:17
Un film de familie foarte bun...Mi-a placut si cred ca toate laudele ce le-as putea aduce acestui film sunt de prisos si v-ar strica intr-o anumita masura placerea de a-l viziona...Eu zic ca merita vazut...
1 0
alian pe 14 Octombrie 2012 10:00
un film bun!
Mi-a placut foarte mult filmul, ideea, actorii, totul, pot spune ca este un film ''obligatoriu de vazut'' (este si votul meu)! Iti da o stare de bine si liniste, sfarsitul este deosebit frumos... Merita vazut! Credeti-ma pe cuvant! :)
1 1
mihaelatb pe 29 Aprilie 2012 17:43
O telenovela americana, in care soarele apare exact la data deschiderii, in care curiosii accepta sa escaladeze copaci numai ca sa vada o gradina zoologica, in care baiatul se indragosteste de fata , iar barbatul de femeia disponibila de langa el. Iar daca pui si chestia cu "inspirat dintr-o intamplare reala", gata, ai amutit criticile. Sunt la moda lacrimile in 2011, Matt Damon aici, George Clooney in The Descendants.Bine macar ca nu canta! Atunci ar fi chiar ca in filmele indiene. Recomand -dupa vizionarea acestui film, macar un Almodóvar, daca nu un Tarantino sau Coen. si acum tabarati cu minusurile.
1 1
bainca pe 6 februarie 2021 12:07
esti o persoana falsa si lipsita de scrupule tipic romanesc . Daca aceste filme nu va plac , imi imaginez ce itit place : Nimic sau alea depresive , mai bine i-a pastile nefericit-o
bloodthirst pe 18 mai 2023 16:54
@bainca Poti hrani un tigru cu iarba si o zebra cu carne? Mihaela doar si-a spus parerea si cam are dreptate. Daca cineva are gusturi diferite nu il poti obliga, Chiar e o telenovela americana, placut de urmarit in familie la sfarsit de saptamana si cam atat.

Spune-ţi părerea despre We Bought a Zoo

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu We Bought a Zoo
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells