Haywire, pe primul loc în box office

8 Feb 2012
Haywire, pe primul loc în box office

Cu o distributie remarcabila completata de campioana luptelor MMA, Gina Carano,  Haywire: Cursa pentru supravietuire a facut knockout box office-ul din Romania, devenind liderul clasamentului filmelor din cinematografele romanesti in saptamana 30 ianuarie - 5 februarie.

Urmarit de 10.234 spectatori, premiera Haywire: Cursa pentru supravieţuire a realizat cel mai mare numar de vizionari in weekendul de lansare, fiind urmat pe a doua pozitie de filmul Underworld: Awakening/ Lumea de dincolo: Trezirea la viata care a atras in cinematografe 6.786 spectatori in a treia saptamana de vizionare. Locul trei al topului este ocupat in acest interval de premiera The Descendants/ Descendentii care a acumulat 5.267 spectatori, iar a pe a 4-a pozitie se afla thrillerul Man on a ledge/ Dreptate la inaltime care a adus in cinematografe 4.763 iubitori de film, fiind urmat pe locul 5 de comedia We Bought a Zoo/ Avem un zoo cu 4.375 vizionari.

Haywire: Cursa pentru supravietuire, un action thriller exploziv in regia lui Steven Soderbergh (Traffic, seria Ocean's, Contagion), o aduce in prim plan pe Mallory Kane, interpretata de cea mai sexy luptatoare MMA, Gina Carano. Mallory este un valoros agent secret, la care guvernul american apeleaza de fiecare data cand are de-a face cu o misiune imposibila. Antrenata dupa cele mai inalte standarde, ea este rapida, eficienta si cel mai important, impartiala, o arma perfecta pentru operatiunile periculoase si murdare in care este trimisa.  Dar, in momentul in care Mallory decide sa salveze viata unui jurnalist chinez tinut ostatic, ea devine fara sa stie inamicul numarul unu al guvernului si incepe sa fie vanata de proprii ei colegi. Dupa ce este haituita, batuta crunt si aproape ucisa, agenta incepe sa inteleaga ca singura ei sansa de supravietuire este sa demaste planurile subversive ale guvernului sau, care amenintau de fapt siguranta intregii lumi.

Un action thriller senzational cu Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum si Michael Fassbender in rolurile principale, Haywire: Cursa pentru supravietuire poate fi urmarit in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu, Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 9 februarie 2012 06:56
Inca o dovada ca ameriacanii sunt super inepti.
alex_il_fenomeno pe 10 februarie 2012 12:45
americanii sunt mari amatori de arme si impuscaturi , astfel ca nimic nou sub soare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells