Un nou Karate Kid, cu Ralph Macchio şi Jackie Chan

de Ştefan Dobroiu în 22 Nov 2023
Noua parte a popularei francize se va lansa în decembrie 2024

Un nou sequel The Karate Kid se va lansa la fix patru decenii de la premiera filmului original, anunţă Variety. Ralph Macchio, interpretul protagonistului Daniel LaRuso în 1984, va reveni în rol după ce l-a interpretat pe LaRuso la maturitate în serialul Netflix Cobra Kai.

În remake-ul omonim din 2010, Jackie Chan juca o versiune modernă a maestrului Miyagi, iar Jaden Smith, fiul lui Will Smith, îl juca pe Dre Parker, discipolul său. Iată că noua producţie Sony Pictures regizată de Jonathan Entwistle, cunoscut pentru crearea serialului I Am Not Okay with This, va alătura povestea din New Jersey şi pe cea din Beijing, aducându-i pe Macchio şi pe Chan pentru prima oară împreună pe ecran.

În acest moment nu se cunosc detalii despre scenariul scris de Rob Lieber (Peter Rabbit, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day), dar putem presupune că povestea nu se va îndepărta prea mult de la formula consacrată, păstrând relaţia dintre maestru şi discipol şi itinerariul maturizării. Şi putem presupune şi că personajele lui Macchio şi Chan nu se vor afla în opoziţie, noul sequel introducând cu siguranţă un nou villain. Nu se ştie în acest moment nici dacă personaje din serialul Cobra Kai, ajuns acum la un al şaselea (şi ultim) sezon, îşi vor face apariţia în sequel, dar ştim cu certitudine că acesta se va lansa pe 13 decembrie 2024, pentru a profita de zilele libere de Sărbători pe care familiile şi le pot petrece la cinema.

Exploreaza subiecte similare:

Ralph Macchio, Jackie Chan, The Karate Kid, Jaden Smith, Jonathan Entwistle, Rob Lieber

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells