Gwen Stacy trebuie să moară în continuările lui The Amazing Spider-Man, crede Emma Stone

de Cristina Grigore în 29 Aug 2012
Gwen Stacy trebuie să moară în continuările lui The Amazing Spider-Man, crede Emma Stone

Interpreta lui Gwen Stacy din nou imaginatele aventuri ale lui Spider-Man lansate pe marile ecrane în această vară este de părere că istoria personajului trebuie să fie fidelă celei din benzile desenate.

Emma Stone a declarat pentru InterviewMagazine.com că ceea ce îşi doreşte ea de la continuările lui The Amazing Spider-Man este ca scenariul să nu devieze de la linia urmată în povestea originală, chiar dacă asta înseamnă scoaterea din scenă a iubitei lui Spidey.

„Fanii întreabă dacă filmele vor modifica sau nu soarta lui Gwen. Iar eu sper să nu o facă”, a spus Stone. „În mare parte disputa are la bază faptul că Spider-Man o ucide din greşeală. Adică persoana pe care ea o iubeşte cel mai mult este şi cea care o ucide, ceea ce este un lucru terifiant. Se pare că mulţi fani şi-au anulat abonamentele la revista de benzi desenate când s-a întâmplat lucrul acesta, deoarece au fost pur şi simplu şocaţi de întâmplare. Însă eu, desigur, vreau ca acest lucru să nu fie schimbat”, a ţinut să afirme actriţa.

Moartea lui Gwen Stacy a fost descrisă în numărul 121 al lui The Amazing Spider-Man, apărut în 1973, şi a avut loc după zece ani după introducerea sa în aventurile supereroului. Emma Stone şi Andrew Garfield urmează să îşi reia rolurile în viitoarele părţi ale trilogiei The Amazing Spider-Man.

Unul dintre viitoarele proiecte al actriţei de 23 de ani ar putea fi Deep Tiki, o poveste de dragoste în regia lui Cameron Crowe (Jerry Maguire, We Bought a Zoo).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radurex25 pe 29 august 2012 09:57
cred ca fata vrea sa scape de rol
HarryCineastul5 pe 29 august 2012 11:10
si eu...
circarul pe 30 august 2012 03:21
de acord cu voi, cred ca nu castiga mult cu rolul asta :D ....:))))
aavramescu23 pe 29 august 2012 14:39
Si mie mi se pare normal sa moara. Asa o cunoaste pe MJ. Am fost dezamagit cand am vazut Spider-man din 2002 pentru ca nu era asa cum mi-am imaginat. Dar fost buna si prima trilogie. Pe Gwen o introduc in partea a 3-a. Putea sa ramana certat cu MJ si sa continue povestea cu dr connors transformat in soparla si petere sa fie indragostit de gwen. Dar nu avea cine sa o arunce de pe pod pentru ca Goblinul era mort din prima parte. Oricum Amazing spider-man in opinia mea e mult mai bun decat trilogia lui Sam Raimi.
andrewww pe 29 august 2012 20:59
Parerea mea personala este ca nu prea conteaza fiindca oricum trilogia asta e praf din orice punct de vedere.Si spun asta doar vazand primul film pe care sincer imi pare rau ca am dat bani sa il vad.Nu am mai vazut un inceput mai slab de serie ca acesta.Actori ar avea potentia da nu stiu din ce cauza:scenariu,interpretarea scenariului de catre regizor in fine filmul e mult sub asteptari.
alex_il_fenomeno pe 10 septembrie 2012 11:47
ar fi pacat sa dispara asa repede ...
Wanted007 pe 10 ianuarie 2013 12:04
Nuuuuuuuuuuu.. e doar film..dc nu ar putea avea un "happy end"..pt ce sa moara :( da-o incolo de poveste originala..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells