Mark Wahlberg, interesat să producă un reality-show despre contrabandă

de Cristina Grigore în 28 Dec 2011
Mark Wahlberg, interesat să producă un reality-show despre contrabandă

Inspirat de lucrul la Contraband, ultima peliculă filmată, Mark Wahlberg vrea să ducă mai departe cercetările în ceea ce priveşte lumea mărfurilor de Contrabandă printr-o emisiune de televiziune, scrie Wenn.

Starul lui The Fighter a fost fascinat de această dimensiune ilegală a modului în care sunt comercializate în cantități industriale tot felul de mărfuri şi de implicaţiile acestor acţiuni, unele dintre ele destul de grave.

„Încercăm să realizăm o emisiune despre portul din Los Angeles şi despre tot felul de lucruri ce se petrec în acest port. Este un reality-show, un fel de docudramă”, a menţionat actorul.

„Am petrecut o mulţime de timp aici şi ştiu foarte bine toate pericolele care există, precum traficul ilegal de mărfuri şi de persoane; tot ceea ce vine sau pleacă peste graniţă. A avut loc anul acesta aici un incident care nu a ajuns în presă, dar care a ţinut portul închis peste o săptămână şi costat poporul american 2,5 miliarde pe zi! Odată ce portul este închis, nu se mai întâmplă nimic; nimic nu intră şi nimic nu iese din ţară”.

„Sunt chestii destul de înfricoşătoare, dar este o lume fascinantă, iar cei care fac parte din ea, din afacerea aceasta a comerţului ilegal, nu au cum să ştie în ce fel se vor decide autorităţile să verifice containerele de marfă, aşa că totul e un joc al întâmplării. Un joc de-a şoarecele şi pisica. Pentru mine, povestea din Contraband a fost una foarte interesantă şi ar fi chiar atractiv să putem să o continuăm astfel şi să o relatăm cum trebuie”.

Titlul noului program de televiziune aflat în programul lui Whalberg  este, momentan, Portul din L.A.. Acesta nu este însă singurul reality-show iniţiat de actor. El are în plan şi o emisiune care ar urma să se petreacă în restaurantul fast-food al familiei, Wahlburgers din Boston, Massachusetts.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
b0b0cin3filul pe 28 decembrie 2011 14:35
Poate nu este asa genial ca actor, dar stiu ca acolo unde baga banii iese ceva frumos. (Entourage, Bordwalk Empire, etc.) Iar subiectul este extrem de interesant. Ne-am saturat de mafioti care controleaza lumea drogurilor sau conspiratii si secrete de stat.
alex_il_fenomeno pe 5 ianuarie 2012 18:56
ma declar interesant de tentatativa actorului . sper sa iasa ceva bun .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells