Malin Akerman sare în ajutorul lui Nicolas Cage

de Cristina Grigore în 1 Mar 2011
Malin Akerman sare în ajutorul lui Nicolas Cage

Una dintre multele pelicule pe care Nicolas Cage le are în programul său de filmări este Medallion, în care o va avea drept parteneră, conform The Hollywood Reporter, pe frumoasa Malin Åkerman.

Într-un rol total diferit faţă cele din Watchmen sau Couples Retreat, Akerman îl va secunda de această dată pe actorul de 47 de ani – ce va intra in pielea unui hoţ extrem de talentat, retras din "meserie" – ca fostă iubită şi parteneră de spargeri. Ea va ajuta personajul interpretat de Cage să îşi recupereze, în doar patru ore, fiica răpită şi ţinută captivă în portbagajul unui taxi "medallion" (vopsit în galben, cu licenţă) din New York.

Scenariul filmului este semnat de un nume în ascensiune, David Guggenheim, autor şi al thriller-ului Safe House, ce-i va avea drept protagonişti pe Denzel Washington şi Ryan Reynolds.

Medallion, regizat de Simon West, va începe filmările la jumătatea acestei luni, în New Orleans. Pe Akerman o vom putea vedea în curând în povestea biografică a legendei porno Linda Lovelace, unde a înlocuit-o pe Lindsay Lohan.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 1 martie 2011 12:36
interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells