Madonna a început filmările la W.E.

de Ştefan Dobroiu în 7 Iul 2010
Madonna a început filmările la W.E.

Madonna a început luni filmările la W.E., al doilea lungmetraj al ei după Filth and Wisdom, desfiinţat de critică în 2008. De această dată cântăreaţa îşi îndreaptă atenţia către o pagină "scandaloasă" din istoria Marii Britanii: abdicarea regelui Edward al VIII-lea în 1936 pentru a se putea căsători cu o femeie divorţată, americanca Wallis Simpson.

Filmul Madonnei, al cărui titlu este format, după cât se pare, din iniţialele prenumele celor doi protagonişti, a fost scris de regina pop în colaborare cu Alex Keshishian şi împleteşte prezentul şi trecutul cu ajutorul a două fire narative.

Abbie Cornish va fi protagonista părţii contemporane a poveştii şi o va interpreta pe Wally Winthrop, o tânără cu probleme în dragoste şi, în acelaşi timp, extrem de pasionată de viaţa lui Wallis Simpson. Aceasta din urmă este interpretată de Andrea Riseborough şi va fi punctul de intrare într-una din cele mai discutata poveşti de dragoste ale secolului.

Edward al VIII-lea este interpretat de James D'Arcy, un actor de 35 de ani cunoscut mai degrabă pentru rolurile sale din filme de televiziune.

W.E. are toate şansele să se lanseze în prima jumătate a lui 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Kalrak pe 7 iulie 2010 13:04
1 Nu stiu ce sa zic. calitati actoricesti nu are, mai are si o varsta care e destul de inaintata, colac peste pupaza se mai apuca sa si scrie ea, plus ca mai are si 2 planuri narative.
2 Ramane sa vedem ce strutocamila o sa iasa. Dar am rezervari in privinta calitatii ---> si a succesului.
3 Dar chiar nu vrea sa iasa la pensie ... care are numarul impresarului ei ... sa ii dea n bip ceva.

lallaa pe 7 iulie 2010 13:18
ce prostii spui doamne sfine nu ai pic de minte in cap..cum sa iasa la pensie??are abia 50 de ani nu 60....si asta nu e o varsta inaintata..
mvpsebi pe 7 iulie 2010 15:31
mai bine nu..
ofelik_cat pe 7 iulie 2010 21:32
cine stie poate are talent cat de cat....daca nu incearca n-avem de une sti ce fel de regizor va fi...am vazut unele filme in care a jucat si n-au fost chiar atat de rele.... mi se pare o persoana ambitioasa...poate acest film are si un mesaj la adresa casei regale britanice.......
Willy4k pe 8 iulie 2010 00:07
Nu sunt de acord cu ceea ce se intampla, in sensul ca, daca esti o cantareata consacrata asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa ai si talent actoricesc, sau sa fii bun regizor si asa mai departe.
De ce rolul pe care l-a primit Madonna pentru aceasta productie, nu a putut fi atribuit unui actor talentat, sau unui debutant care sa merite cu adevarat aceasta oportunitate?
Se pare ca si lumea showbizz-ului are un "circuit inchis" din pacate.

marius93 pe 8 iulie 2010 07:18
Interesant...
alex_il_fenomeno pe 8 iulie 2010 08:57
in ultima vreme , mai toti cantaretii si oamenii mai celebri se lanseaza in filme , asa ca in curand o sa iasa o mare incurcatura...
innascumpica pe 16 august 2010 20:28
plictisitor!
marius_smart2000 pe 1 septembrie 2010 11:36
sigur va fi un film reusit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells