Lui Sam Raimi nu îi plac filmele pe care le-a realizat

de Răzvan Boboc în 26 Mai 2009
Lui Sam Raimi nu îi plac filmele pe care le-a realizat

Regizorul Sam Raimi, omul din spatele seriei Spider-Man, a declarat că este dezgustat de filmele pe care le face, conform Femalefirst.co.uk. Cineastul este îngrozit de efectele speciale la care trebuie să apeleze pentru a fi pe placul publicului.

Cea mai recentă realizare a lui Raimi este horror-ul Drag Me to Hell, cu Alison Lohman, Lorna Raver şi Justin Long în distribuţie.

"Alison Lohman a înghiţit o mulţime de lichide în acest film. Este dezgustător ce vrea publicul în ziua de azi. Este chiar trist", a declarat Raimi.

Pe de altă parte, regizorul spune că adoră să urmărească ultimul său film horror în sălile de cinema. El vrea să vadă toate momentele în care spectatorii se înspăimântă la ceea ce văd pe ecrane.

Drag Me to Hell va fi lansat în America pe 27 mai. În România, va ajunge pe 12 iunie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 26 mai 2009 01:36
Ma intreb daca ziaristul care i-a luat interviul...,dupa afirmatia k "este dezgustat de filmele pe care le face", i-a raspuns (in numele poporului) : SI NOI LA FEL !!!!!!
Daca nu incerca sa o de-a la intors cu efectele speciale...cu preferintele publicului...avea juma de bulina alba de la mine,pt k stiti cum e vorba aia... : fapta recunoscuta,pe jumatate este iertata :))

cavallioty pe 26 mai 2009 07:13
ar fi bine sa vorbesti in numele tau Dragosh02,nici yo nu sunt un mare fan al lui dar aici s-a referit la altceva,ce trebuie sa faca din filme pentru a fii pe placul publicului
Bogdan Anicescu pe 26 mai 2009 19:42
Sam Raimi e un regizor destul de bun si e de admirat ca s-a incumetat la pretentiosul Spiderman... primele doua filme Spiderman sunt chiar bune... din punctul meu de vedere:)
logia pe 10 iunie 2009 21:01
ultimul film drag me to hell e cel mai bun facut de el pana acum. mia placut mult filmu. il recomand celor ce nu se sperie usor
Mikala pe 20 iunie 2009 17:43
Haha e comic tipul . E dezgustat de ce filme face , dar face cat mai multe pentru public . E tare faza ca se duce in cinematografe , cel putin afla ce vrea publicul , desi , sa fim seriosi , unii vor cat mai dezgustator altii cu bun simt .
alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2011 18:07
amuzanta declaratie . sa te ponegresti singur ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells