Lui Ken Loach ideile de film ii vin la masa

14 Aug 2007
Lui Ken Loach ideile de film ii vin la masa

Ken Loach  a fost aseara alaturi de cinefili si oamenii de film, in Green Village, la Sf. Gheorghe. In fata publicului numeros venit la "Anonimul", Loach si-a prezentat filmul a carui proiectie a fost programata pentru seara aceasta: Tickets. Este o productie realizata in colaborare cu alti doi regizori. "Ce a fost extraordinar- a spus amuzat regizorul - este ca partea memorabila a intalnirii cu Ermanno Olmi si Abbas Kiarostami (co-regizorii) realizata pentru discutarea detaliilor legate de film a fost... mancarea; care a fost excelenta; nu stiu daca si filmul e asa; am cautat sa gasim un punct comun in timpul acestei discutii: si am gasit trenul; mai precis calatoria cu trenul. In Tickets sunt trei povesti legate de tren; am cautat sa facem trei filme diferite ca gen".

Astfel, un om de afaceri in varsta descopera singuratatea si o noua perspectiva asupra vietii, cand este obligat sa astepte in gara, din cauza vremii rele. Un tanar isi reaminteste care sunt obligatiile vietii, insa gaseste si iubirea. Iar trei tineri scotieni, plecati la meciul de fotbal al visurilor lor, sunt siliti sa deschida ochii si sa vada lucrurile in ansamblu. O singura calatorie cu trenul determina mai multe schimbari, pentru mai multi oameni.

Ken Loach va sustine maine dimineata un seminar  in cinematograful de pe insula, dupa care va parasi Romania. A ajuns la Sfantul Gheorghe  cu elicopterul.

Taguri:  Tickets, Ken Loach

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells