Limitless detronează Battle: Los Angeles în box-office-ul american

de Cristina Grigore în 21 Mar 2011
Limitless detronează Battle: Los Angeles în box-office-ul american

Nou-intratele acestei săptămâni din box-office-ul american: Limitless, The Lincoln Lawyer şi Paul au fost în strânsă competiţie cu filmele clasate anterior pe primele locuri ale topului.

Rezultatele estimative preluate de pe BoxOfficeMojo.com au adus o surpriză din partea thriller-ului cu Bradley Cooper drept protagonist, ce a obţinut, deşi nu era prevăzut, locul întâi în clasament şi 19 milioane de dolari strânşi de la spectatorii americani. Bugetul filmului a fost de doar 27 de milioane de dolari, însemnând că pelicula va genera cu siguranţă profit.

Rango se află pe locul doi, cu încasări de 15,3 milioane, urmat de fostul campion al week-end-ului trecut, Battle: Los Angeles, cu 14,6 milioane de dolari.

Filmul cu Mattthew McConaughey în rolul avocatului care îşi rezolvă cazurile din stilatul său automobil Lincoln – se pare că McConaughey revine după multă vreme la interpretarea cu care a impresionat în A Time To Kill – a strâns 13,4 milioane de dolari şi s-a clasat de locul patru. A fost urmat de Paul (13,2 milioane), comedia cu extraterestrul care a dat şi numele filmului, pe care doi fani ai benzilor desenate (Simon Pegg şi Nick Frost) îl întâlnesc în apropiere de Zona 51.

Locul şase îi revine lui Red Riding Hood, cu 7,2 milioane de dolari încasări, iar The Adjustment Bureau coboară trei locuri, pe şapte, cu 5,9 milioane. Ultimele trei poziţii sunt ocupate de Mars Needs Moms, 5,3 milioane, Beastly, 3,3 milioane şi Hall Pass, cu 2,6 milioane de dolari încasări.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 21 martie 2011 13:56
nu ma asteptam sa fie pe primul loc....
peterpanrmx pe 21 martie 2011 18:38
"care e secretul tau?".....-"Medicamentele!!!:D".....he,he....buna asta!(vreau sa l vad:D)
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2011 10:25
un film care incepe sa se impuna ; are sanse sa fie si la noi lider de box-office !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells