Kristin Kreuk rezolvă cazuri cu ajutorul Bestiei în The Beauty and the Beast

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2012
Kristin Kreuk rezolvă cazuri cu ajutorul Bestiei în The Beauty and the Beast

Dacă vă era dor de ingenua Kristin Kreuk din serialul Smallville, o puteţi revedea într-un rol în care poate nu v-aţi fi imaginat-o: ca detectiv la omucideri, într-un nou serial produs de CW, The Beauty and the Beast. Poate vă va fi greu să o acceptaţi pe Kristin Kreuk în rolul unei dure detective, care împarte lovituri în stânga şi dreapta culcând la pământ infractorii, şi poate vi se va părea extrem de previzibilă întreaga poveste, în care Bestia e - de fapt - cel mai arătos bărbat din distribuţia serialului.

Cazurile pe care le rezolvă Kreuk sunt scrise destul de superficial, nu vă gândiţi la un serial poliţist cu twist-uri şi o întreagă reţea de enigme, din acest punct de vedere nu veţi fi satisfăcuţi, dar dacă veţi privi totul ca pe un serial romantic cu elemente de acţiune, şi dacă vă era dor să vă lăsaţi hipnotizaţi din nou de exotica Kristin Kreuk, daţi-i o şansă serialului.

Catherine "Cat" Chandler (Kristin Kreuk, Smallville, Chuck) este un detectiv la omucideri, inteligentă şi pragmatică, dar cu o tragedie în spate. Pe când era adolescentă, Cat a fost martorul morţii mamei sale, asasinată de doi oameni înarmaţi. Cat fusese pe punctul de a fi ucisă la rândul ei, însă cineva - sau ceva - a salvat-o. Deşi nimeni nu a crezut-o, ea ştie că nu un animal a pus atunci pe fugă asasinii: era cineva straniu şi îngrozitor - dar era un om.

După mai mulţi ani, deşi trăieşte cu amintirea celor întâmplate, Cat e o persoană puternică şi un detectiv apreciat, lucrând împreună cu colega ei de echipă Tess Vargas (Nina Lisandrello, Nurse Jackie). Cele două fac o echipă bună, fiind şi prietene apropiate, şeful fiind la rândul lui un personaj dur dar corect, Joe Bishop (Brian White - The Shield, The Cabin in the Woods).

Deşi Cat are o prietenie (care ar putea cu uşurinţă deveni ceva mai mult) cu legistul Evan Marks (Max Brown - The Tudors, MI- 5), gusturile ei se îndreaptă în realitate către băieţii răi (spre îngrijorarea surorii ei mai mici, Heather); în timpul unei noi anchete, Cat şi Tess descoperă o serie de amprente care conduc către un atrăgător medic, Vincent Keller (Jay Ryan, Terra Nova), care oficial a murit în războiul din Afghanistan în 2002; totuşi, la o cercetare amănunţită, iese la iveală că Vincent este viu, şi din motive necunoscute trăieşte ascuns de zece ani, cu ajutorul prietenului său din copilărie, J.T. Forbes (Austin Basis - Life Unexpected).

Însă Vincent are un secret, păzit cu grijă: la furie, devine o adevărată bestie, incontrolabilă şi înzestrată cu o forţă fenomenală şi cu simţuri ascuţie. Iar Cat va fi surprinsă atunci când va afla că Vincent a fost acel "animal" care i-a salvat viaţa în seara în care mama ei a fost asasinată. Vincent nu va recunoaşte însă tot adevărul, că este atras de Cat şi că o urmăreşte de ani întregi. Cat este de acord să-i apere identitatea lui Vincent în schimbul oricărei informaţii cu privire la moartea mamei. Astfel începe o relaţie complexă între Cat şi Vincent, cei doi înţelegând că relaţia lor este periculoasă pentru amândoi. Obsesia secretă a lui Cat pentru Vincent se repercutează asupra relaţiei ei cu toţi cei din jur,dintre care Tess va suferi în mod special.

În mod surprinzător, Vincent va monopoliza nu numai viaţa personală, ci şi munca de detectiv a lui Cat: pentru că în anii în care a stat ascuns Vincent a jucat un rol în partea întunecată a vieţii oraşului, salvând vieţi nevinovate cu instinctele sale ascuţite, cu forţa fizică şi cu omenia de care a dat dovadă. Pe măsură ce se împacă cu latura aparent monstruoasă a lui Vincent, Cat simte că poate avea mai multă încredere în el mai mult decât în oricine altcineva, în ciuda tuturor obstacolelor dintre ei. Mai mult, cu el se simte mai în siguranţă decât cu oricine altcineva.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 17 noiembrie 2012 13:52
Un serial foarte interesant si bun in acelasi timp,sper sa-i creasca ratingul si sa revina cu un nou sezon la anul.
dido pe 17 noiembrie 2012 14:12
Destul de atractiv!
gabri-ela pe 17 noiembrie 2012 16:25
Si actiune buna si actorii frumosi!
rayker pe 17 noiembrie 2012 17:01
destul de bun
Razvan600 pe 17 noiembrie 2012 18:58
Acest serial este preferatul meu.
zeno.marin pe 17 noiembrie 2012 22:26
"care oficial a murit în războiul din Afghanistan în 2002" - Cred ca s-a cam smochinit cliseutul cu eroul din Vietnam... Nici maricanii nu-l mai digera si au nevoie de ceva mai nou. Et voila! La guerre d'Afganistan! Un adevarat balonoi de oxigen! Aer proaspat, ozonat zdravan cu resentimente postraumatice... OK. Hai ca ies de pe poteca si o iau pe aratura (nimic nou, nu?).

In alta ordine de idei - iata ce se intampla daca te zgarcesti la lame de ras: ajungi sa arati ca o bestie.

BestDreamer pe 18 noiembrie 2012 10:53
E interesant cu siguranta , in shcimb ma enerveaza la maxim dialogurile tampite din serial.
Barbaru pe 18 noiembrie 2012 16:02
un serial slabut , subiect puieril si lipsit de fantezile ( din primele episoade ) . nu cred ca prinde inca un sezon .
kitty_bell2008 pe 18 noiembrie 2012 19:41
Cea mai exploatata tema e aceasta dar parca e bestia din Hulk decat ca nu se inverzeste imi place sa cred ca si in viata reala e asa ha ha ha .
alex_il_fenomeno pe 18 noiembrie 2012 20:53
macar va fi ceva original, deci merita sa asteptam.
jeorge pe 19 noiembrie 2012 21:12
acest serial si arrow sunt singurele seriale dupa mine care au aparut anul acesta si este ceva de capul lor. Sper ca acest feeling sa fie impartasit si de altii.
daniiell pe 21 noiembrie 2012 14:53
La primul episod sa o vezi pe detectiva lu'peste care cantareste 30kg e prea penibil. E pistolul mai mare ca ea. Iar scenariul cam slabut. - parerea mea
thecrow36 pe 22 noiembrie 2012 11:12
slabut serialul. de pierdut vremea da, dar nu te face sa il astepti saptamana de saptamna, asa cum e arrow de exemplu, sau modern family

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells