Kristen Stewart schimbă registrul în Welcome to the Rileys

de Ştefan Dobroiu în 25 Ian 2010
Kristen Stewart schimbă registrul în Welcome to the Rileys

Una dintre senzaţiile ultimei ediţii a festivalului de la Sundance, aflată acum în plină desfăşurare, este apariţia lui Kristen Stewart, vedeta seriei Twilight, în rolul unei stripperiţe de 16 ani. Plină de vânătăi şi cicatrice, Mallory, personajul lui Stewart, este cum nu se poate mai diferit de liniştita Bella.

Drama independentă a fost bine primită la Sundance, anunţă Reuters, iar Stewart dovedeşte că poate mult mai mult decât să-şi muşte buzele din două în două minute şi să suspine interminabil după vampirul Edward, interpretat de Robert Pattinson.

"Stewart este dură, viscerală, energică şi extrem de verosimilă în moduri care ar trebui să reamintească tuturor că poate mult mai mult decât ce i se cere în telenovelele cu vampiri adolescenţi", notează Reuters. Singura problemă este că fanii seriei Twilight, în marea lor majoritate minori, vor avea dificultăţi să între la Welcome to the Rileys, pentru că filmul va avea un rating prohibitiv în Statele Unite: Kristen Stewart fumează marijuana, are un limbaj extrem de obscen şi apare mai tot timpul aproape dezbrăcată.

Duminică un alt film lui Kristen Stewart a avut premiera la Sundance. Este vorba de The Runaways, în care actriţa joacă alături de Dakota Fanning.

Preferi s-o vezi pe Stewart în Twilight sau într-un film mai solicitant, ca Welcome to the Rileys?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
d_arckangel pe 25 ianuarie 2010 12:02
Daca si asta e actrita inseamna ca Hollywood-ul se destrama. Vai de capul ei de naspeta,pana la urma si asta-i tot o tarfa exact cum ma asteptam.
Carmen pe 25 ianuarie 2010 14:27
d_arckangel...nu sunt o fana inraita Kristen Stewart, dar consider ca e o actrita buna din moment ce e capabila sa joace in mai multe roluri si atat de diferite intre ele! Doar pentru ca joaca intr-un film in rolul unei stripperite, nu o face nicidecum o tarfa! Fa diferenta dintre realitate si film! Ea nu e in realitate asa cum e in rolul asta! Nu va mai grabiti sa etichetati aiurea!
adriano.b pe 25 ianuarie 2010 14:53
vreau s-o vad dezbracata =)) sa vedem ce performante are;)
HappyKid pe 25 ianuarie 2010 23:30
mamaaaaaa....tare .. debea astept =)))))
Sanzy pe 28 ianuarie 2010 21:41
consider ca este o actrita foarte buna si se vede asta numai din faptul ca are o gramada de filme la activ si a tot jucat de la 12 ani si nu mai punem faptul ca a jucat alaturi de actori foarte buni! abia astept sa o vad si intr-u rol mai altfel !
P.S numai cei inchuiati la minte ar face o actrita buna tarfa

katerina pe 1 februarie 2010 17:17
da, nimeni nu pune la indoiala faptul ca kristen stewart e o actrita foarte buna cu un viitor promitator... intradevar in realitate nu e deloc bella dar trebuie sa o acceptam asa cum e, fumind marijuana in public si spunind ca nui place mirosul lui pattinson. nu am avut placerea sal miros dar sunt sigur ca baiatu asta nu e mai nespalat decit ea... voi ce credeti?
CrazyBitch pe 8 februarie 2010 15:30
Nu mi se pare o actrita asa extraordinara.. Adica nu stie sa intre in rol, mi se pare ca atunci cand joaca se comporta ca atunci cand da interviuri. Nu este nici o diferenta intre film si realitate.
Si trebuie sa recunoastem, daca ai ei nu lucrau in mediul asta, nu prea cred ca mai avea cine stie ce sanse sa joace in toate filmele care le are la activ..
Whatever

Anycool pe 1 martie 2010 14:21
Ma nu e tarfa. Ejti u gay. Mie una imi place de ea :X o iubesc. si app, nu te mai da asa mare angel ca-ti zbor falca
anda_1011 pe 12 martie 2010 09:45
oau ce cuvinte avem in vocabular"tarfa"... macar de ai sti ce inseamna d_ark... ma daca o cunosti asa de bine pe fata asta, poate ne faci si o scurta prezentare despre ea. scuze fra, dar mai intai uita-te in ograda ta si apoi critica pe altii.
dana21 pe 30 martie 2010 22:58
wow ce ne ai impresionat darck angel sau cum vrei sa ti spui(irelevant), ai vrea tu sa se uita fata asta la tine si poate daca ar fi tarfa chiar s-ar risca cu toate ca ma indoiesc, mai rau decat o tarfa e un misogin cauta in dex daca te ai pierdut cocalarule
maria pe 4 iunie 2010 00:49
vai mai d_ark de ce faci ma fata tarfa ?bravo ei ca poate mai multe roluri.asta da actrita .daca si asta e tarfa ce sa mai zici de piti fitzi alea care se umple de ruj roz bombon....si la urma urmei vb aia romaneasca ai stat u la p.... ei ca sa o faci tarfa ?pfff
ale pe 8 iunie 2010 22:17
doamni...oameni buni..traiti-va viatza...numa sa stati cu curu pe un scaun si sa comentati actori stiti....da de und stiti voi ca e tarfa???ati verificat-o...ati vazut-o voi ???cititi in dictionar ce inseamna cuvantul tarfa(curva dupa caz) ......nu e o actrita excelenta..da a stiut sa se impuna in cinematografie...si a reusit...de asta e cunoscuta de toata lumea si prosti ca voi o comenteaza.....nu peste tot sunt vedete sau dive ca voi( dupa caz din nou) ....
marius93 pe 22 iulie 2010 22:26
Nu stiu...n-o prea sufar

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells