The Runaways

(2010)

The Runaways

Poster The Runaways Postere The Runaways

Sinopsis The Runaways

Mai mult
The Runaways

În filmul "The Runaways" este vorba despre viața și cariera muzicală a consacratei cântărețe de rock, Joan Jett. În același timp, în film este vorba și despre cariera primei trupe de rock a Joannei Jett, de la începuturile trupei, din adolescență, până la destrămarea acesteia datorită decepției legate de cariera de muzician. Filmul este o dramă muzicală având drept cadru anii '70. Cântăreața Joan Jett, deși nu apare în film, se implică în acesta din spatele camerelor de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Mbi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • Neon Angels

Produs de

River Road Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Long Shong Entertainment Multimedia Company

Țara

SUA

Site oficial

The Runaways

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
charity pe 25 Iulie 2009 14:23
Intr-un film muzical?????Kristen...nu prea cred..ca o sa aiba succes!Nu e o actrita talentata...a avut noroc cu rolul din twilight panic room si messenger atat...adevarul e ca nu prea stie sa joace...si sunt actrite mult mai frumoase ca ea...A avut mare noroc cu rolul din twilight...
12 37
claudiu-daniel-lugoj pe 2 decembrie 2009 18:39
trebuie sa ai si noroc in viata sa reusesti.
seraq pe 26 august 2013 14:48
mda......ca voi sunteti actrite mai bune ca ea.
Layra pe 13 Decembrie 2009 19:50
Kristen e chiar foarte talentata .. macar ati vazut filme cu ea lasand la o parte twilight .. sa va uitati la cake eaters sau in Into the wild .. nu cred ca multe actrite pot juca asa..si e chiar draguta adica are trasaturi frumoase chiar daca se imbraca ciudat sau cum isi face paru .. e stilul fiecaruia .. cred ca e foarte protrivita pt rolu asta aduce putin cu joan jett .. si daca nu are voce se poate sa cante joan jett si ea sa mimeze.. da nu e nici un musical.. nu va mai abalati atat nici nu a aparut filmu de obicei se comenteaza dupa ce vezi filmu si comentezi un actor daca esti critic celebru de la hollywood..
8 7
Layra pe 13 decembrie 2009 19:54
nu vreau sa supar pe nimeni da ma enerveaza cand cineva critica pe altcineva care macar face ceva , nu sta cu fundu pe scaun si comenteaza actori , cu atat mai mult sa critice un actor ..
aliku23 pe 26 Iulie 2010 00:30
Bun , nu ma astetam !
Al doilea film in care apare Kristen Stewart vizionat , dupa dezastruosul Twilight . Pot spune ca e promitatoare , si ea si Dakota (Dakota ce e drept , e si mai simptatica) . Ca biografic e la fel de bun ca Nowhere Boy , iar fanii lui Joan Jett nu trebuie sa rateze filmul (sincer , din respect pentru J J m-am apucat sa vizionez filmul , dar Kristen a fost o surpriza placuta , in opinia mea)
7 1
XLR pe 7 septembrie 2010 01:05
dezastru esti tu ma
anna.n pe 12 noiembrie 2010 15:18
nu inteleg dc va insultati..fiecare cu parerea lui..chiar daca nu iti place un film s-ar putea sa iti placa un anumit actor care joaca in acel film..mie nu imi place f mult the haunted airmen in care joaca pattison dar imi place cum joaca el rolul..nu uitati..gusturile nu se discuta;)
danyx493 pe 11 Septembrie 2010 18:25
De remarcat transpunerea rolurilor Kristinei, in mai multe productii, filmate in acelasi timp....nu toti actorii pot face o trecere atat de rapida, intre mai multe roluri...de exemplu in Twilight, ea joaca rolul timidei Bella Swan dar in acelasi timp mai are si un rol in The Runaways, acela al cantaretei rock, Joan Jett...sunt doua roluri total opuse, deci prin urmare Stewart are tot ce-i trebuie pentru a devenii "mare"...cat despre film, este bun...dar se putea si mai bine...!
7 2
Just_Anna pe 5 mai 2012 08:15
DA.. Kristen e talentată , ai dreptate pentru actorii e foarte greu să intre în rolul personajelor ( de aceea unii actori nu schimbă genul de film ...joacă doar în filme de acțiune/comedie/dragoste ) Pe când Kristen schimbă roluri total diferite ( timida Bella,a jucat rol de prostituată , a jucat rolul unei fete cu handicap și în prezent este distribuită în rolul Albei ca Zăpada---însă dacă ați văzut trailerul realizați că nu e povestea clasică ...ci un film plin de acțiune ) Aceasta e părerea mea.
deea96 pe 23 August 2009 16:32
stiti nu inteleg dc va spuneti parerea inaite sa vedeti filmul .......poate va fi dragutz....si oricum nu e vorba de noroc ci de cum joci ...daca nu ar fi jucat bine nu ar fi ales'o nici in twilight nici intr'un alt film .....
6 1
chris-T pe 22 Ianuarie 2010 18:28
Dakota F.
Yes Yes Yes !!! Yes!!!
Dakota .... I love Dakota !!!

5 3
anemarrie97 pe 29 iulie 2011 13:59
Mai mult pentru ea m-am uitat la film!
vintage pe 01 August 2010 11:11
Interesant cum toata lumea comenteaza despre actori (care oricum nu au avut prea multe replici), cand filmul asta se vrea a fi o biografie a trupei The Runaways (desi genul asta nici nu e mentionat pe Cinemagia).
As fi preferat niste actori no-name pentru rolurile fetelor doar pentru a nu auzi oameni care isi exprima parerea fara ca macar sa stie muzica formatiei The Runaways.
Filmul se concentreaza prea mult asupra vietii lui Cherie, pe cand Joan Jett si Sandy West sunt lasate pe dinafara.

3 0
Iamsaved pe 29 Ianuarie 2011 17:34
Uitandu-ma m-a cuprins o energie salbatica si am putut sa-mi redeschid vechiul meu vis.The Runaways au fost o formatie incredibila,care chiar a avut ceva de spus si demonstrat,iar acest film cuprinde esenta acelor vremuri.Kristen si Dakota au fost ce trebuia pentru acest flm,jocul lor intruchipand cele 2 personaje celbere cu multa pasiune.Muzica este superba,iar adaptarea celebrelor piese este chiar foarte buna.Costumele sunt foarte bine studiate si frumos realizate.In final pot spune ca merita sa vezi tot ce are acest film de aratat,chiar daca nu esti un fan al actorilor(cum nici eu nu sunt),istoria pe care The Runaways au facut-o merita studiata:)
3 1
bubbles25 pe 30 Octombrie 2011 20:33
Again!
iar se aduce vorba de kristen ...ca twilight e prost ca nu era asa cunoscuta daca nu era tatal ei regizor juca in twilight si multe altele ... BLA BLA BLA sa fim seriosi ca oricare din noi am fii lansati la hollywood daca tatal nostru ar fii cunoscut ... ce parinte n-ar vrea ca (virgula) copilul lui sa ajunga mareee:-J ...si kristen mi se pare ca are talent in the runaways...(si in twilight si in multe) si'asa in general are fata de drogata ametita draguta:X...si dakota e bestiala ca de obicei ...unele faze cam porcoase dar merge ..:X
2 0
Marin10 pe 25 Iulie 2010 00:41
??????????
OK Care-i faza cu "Nu puteti vota inainte de lansare", pentru ca eu deja am vazut filmul de pe net, si de ce nu scrie pe pagina filmului data lansarii???
Apropo filmul este foarte bun, Kirsten nu prea mi-a placut in Twilight dar aici merge.

2 0
minadi pe 13 Iulie 2010 02:29
si mie mi-a placut filmul.
kristen si dakota fac roluri bune, au intrat in pielea personajelor f bine.
joan jett si cherry bomb, "zeitele" rock'n'roll-ului !

o pagina din istoria rock-ului anilor '70.

nu caracterizati un actor dupa un singur rol.

kristen poate mai mult decat sa fie bella din "twilight"!
si o dovedeste in "the runaways", astept sa vad mai multe filme cu ea. dakota e cu siguranta un talent (printre putinele).

and..

"I loooove rock'n' roll
So put another dime in the jukebox, baby
I looove rock'n' roll
So come an' take your time an' dance with me .." :D

2 0
aliku23 pe 6 august 2010 00:40
you know what i love ? you got it ! I Love ROCK"N"ROLL :D faza e ca melodia originala e al lui the arrows
Simy08 pe 06 August 2009 19:59
...
nici nu la`ti vazut si deja comentati?
poate chiar joaca bine kristen si are voce...:|
nu comenta pana ce nu vezi parerea mea

2 1
Simy08 pe 19 iulie 2010 00:30
l-am vazut.e foarte fain:X respecta foarte mult realitatea.sincer.uitativa pe youtube la concertele la the runaways si vedeti ca sunt imbracate la fel,acelasi miscari tot.nu stiu daca joan chiar a fost cu cherry,dar in mare parte e adevarat.am citit si pe wikipedia despre joan jett:D.
anna.n pe 14 Noiembrie 2010 02:09
filmul nu este exceptional pt ca este o biografie si asa a fost viata lor insa kristen si dakota joaca f bn..multi se indoiesc de kristen si o critica dar fiecare a pornit de jos si o sa demonstreze ca este in stare de multe
1 0
scarletmonkey pe 03 August 2010 18:58
mda
kristen si dakota isi joaca rolurile foarte bine tinand cont de calitatea filmului care sa zicem ca este bunicel desi eu nu il recomand .povestea este spusa doar din punctul de vedere al lui cherrie currie si foarte putin din perspectiva joan jett, cei drept este ecranizata cartea scrisa de cherrie .
1 0
MMlgirl pe 29 Iunie 2010 14:54
Nu poti sa judeci dupa aparente, cum nu avem de unde sa stim niciunul dintre noi daca fata este capabila sa joace intr-un musical sau nu. Asta ramane de vazut. Insa pana nu vezi filmul, nu poti face speculatii de genul "se potriveste mai mult pt asta, sau asta, sau aia". Wait and see.
1 0

Spune-ţi părerea despre The Runaways

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Runaways
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells