Un film Doctor Strange, în curs de realizare la Marvel

de Cristina Grigore în 2 Aug 2011
Un film Doctor Strange, în curs de realizare la Marvel

Din mulţimea de supereroi pe care Mavel şi-a propus să-i aducă pe marele ecran, Doctor Strange, cu puterile sale de magician şi mistic, face notă discordantă. Personaj complex, uneori incomod, nu este unul din numele populare din universul benzilor desenate ale companiei, dar acest lucru, conform ultimelor informaţii obţinute de Deadline, urmează să se schimbe în curând.

Thomas Donnelly şi Joshua Oppenheimer au fost angajaţi de Marvel să imagineze o poveste pentru filmul Doctor Strange, iar scenariul, început anul trecut, este acum finalizat. Echipa de scenarişti este cea care a lucrat şi la reboot-ul lui Conan the Barbarian, a colaborat la scenariul lui Cowboys & Aliens şi lucrează acum la adaptarea jocurilor video Uncharted.

Cu linia acţiunii stabilită, cei de la Marvel sunt acum în căutarea unui nume cu rezonanţă, al cărui talent să finiseze scenariul.

Potenţialul de succes al filmului rezidă atât în unicitatea şi diversitatea personalităţii lui Strange dar şi în lumea fantastică alcătuită din imagini neobişnuite, halucinante. Un regizor vizual, precum Del Torro sau Tarsem Singh, ar face faţă cu brio provocării, în timp ce un actor care să redea perfect sarcasmul impasibil al personajului, similar celui afişat de Hugh Laurie în Dr. House, şi stilul său sofisticat şi mândru de a se face plăcut, ar fi un alt element al reuşitei.

Unul dintre actorii propuşi pentru rol, încă de când producţia Doctor Strange era doar un zvon, este Patrick Dempsey. Recent, a fost adăugat pe lista candidaţilor şi Tom Welling, protagonistul serialului Smallville.

Povestea lui Doctor Strange:

Cariera medicală a lui Stephen Strange, cândva un chirurg de excepţie, deşi unul destul de arogant, s-a încheiat nefericit, într-un accident de maşină ce l-a privat de talentul său. Accidentul îl face să simtă şi mai puternic vina pentru toate eşecurile şi tragediile experimentate de-a lungul vieţii, astfel încât se hotărăşte să plece în Orient şi să caute acolo, prin studiu, puterile mistice cu ajutorul cărora să schimbe tot ceea ce i-a afectat existenţa. Îşi află însă, chemarea, accea de erou al Terrei, pe care o apără de invaziile fiinţelor din alte lumi. Devine astfel un personaj permanent şi distinct al universului Marvel.

Producţia filmului este, se pare, prioritară pentru Marvel, realizarea anunţatelor The Runaways şi Ant-Man fiind amânată.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 2 august 2011 12:38
Hmmm suna excelent . Abia astept :D;):X.
10nutz_413x pe 2 august 2011 12:38
Doctor Strange e un personaj/super erou f tare si complex, ar putea iesi un film super.
Interesant ca Tom Welling e candidat la rol, sper sa ia rolul si sa faca treaba buna.

xerses pe 2 august 2011 12:59
M-as bucura sa joace Tom Welling.
legiune pe 2 august 2011 16:25
prea tanar
cristi23 pe 2 august 2011 14:18
ar fi un film bun...si ca personaj negativ ar trebui sa apara dormamu...le recomand tuturor chiar si din curiozitate vizionarea filmului animat doctor strange din 2007 cred...e bun
Bayard pe 2 august 2011 16:11
Of, daca te uiti la CV-ul astora care fac seria iti dai seama ce film o sa iasa.... oricum, nu pot fi toate la fel de bune ca Dark Knight :))
legiune pe 2 august 2011 16:25
ai drepate
legiune pe 2 august 2011 16:26
Speram sa fie mai bun ca desenul animat.
Vorador pe 2 august 2011 21:27
Mi-a placut animatia artistica de pe dvd.
Sper sa fie bun si filmul.

alex_il_fenomeno pe 3 august 2011 11:02
Marvel a realizat mereu filme uimitoare (cum ii spune si numele) !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells