Kill Bin Laden, distribuit de Sony Pictures, începe filmările în vară

de Cristina Grigore în 25 Mai 2011
Kill Bin Laden, distribuit de Sony Pictures, începe filmările în vară

Sony Pictures a achiziţionat drepturile de distribuţie a recent anunţatului film al lui Kathryn Bigelow, intitulat, momentan, Kill Bin Laden, anunţă CinemaBlend, preluând un comunicat de presă al studiourilor.

Proiectul celei premiate cu Oscar în 2010 pentru regia lui The Hurt Locker, legat de capturarea şi omorârea lui Osama Bin Laden, a fost dezvoltat încă din 2008, recent anunţa moarte a liderului taliban venind să completeze acum cu date reale detaliile din scenariul partenerului de lucru al lui Bigelow, Mark Boal (şi el câştigător al unei statuete cu The Heart Locker).

„Odată cu moartea lui Osama bin Laden, acest film este acum extrem de important. Kathryn şi Mark au o perspectivă deosebită asupra echipei care a stat pe urmele unuia dintre cei mai căutaţi oameni din lume. Mark este unul dintre cei mai buni reporteri de investigaţie iar Kathryn va aduce aceeaşi autenticitate fascinantă şi acelaşi caracter imperios acţiunii care a scos in evidenţă The Hurt Locker şi l-a făcut atât de memorabil şi de special”, a spus Amy Pascal, co-preşedinte al Sony Pictures.

De producţia peliculei se vor ocupa tot Biglelow şi Boal, alături de compania Annapurna Pictures (The Wettest Country in the World) şi Greg Shapiro (The Conspirator). Filmările vor începe în această vară, lasarea fiind programată în ultima parte a anului 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nsanyi23 pe 25 mai 2011 09:09
Ar trebui sa uitam pe el nu sa faca film
ghiuzel pe 25 mai 2011 11:18
Mi se pare o ffffffffff mare porcarie. Filme facute pentru americani prosti, adolescenti retarzi si alte specii care au pus boticul la gogosile tip: Bin Laden teroristul sau renumita vitejie a soldatului american. Maaaars ma...bolunzilor!
xerses pe 25 mai 2011 12:53
E interesant ca fac un film atat de rapid dupa aceste evenimente.
Arci pogonici de rasa net supe pe 25 mai 2011 13:26
Daaaaaaa, ghiuzel( probabil esti vreo corcitura turco romano)! Ar trebui sa faca filme despre vitejia soldatului rus care spargea butoaiele cu vin tragind cu pistolul in ele dupa care isi batea joc de roamance sau despre vitejia soldatului chinez care omoara tibetani pe coama dealului si nu numai!!!
zeno.marin pe 25 mai 2011 13:48
@xerses - era de asteptat, dar putini isi dau seama. Cred ca s-au grabit prea tare totusi. Singura chestie care ma mira e stangacia cu care isi duc campania asta "antiterorista". Chiar ne cred tampiti pe toti? Poate ca nu, dar nu conteaza. Nu trebuie sa fie toti naivi. E suficient sa fie...majoritatea.
Deja pe Discovery e programat un documentar despre moartea lui Bin Laden! Cata viteza, cat zel!... Evident, a fost facut inainte de pretinsul asasinat :-))).

Sorin87 pe 25 mai 2011 14:11
abia astept sa vad si eu filmul, sper sa il termine pana in 2012
zeno.marin pe 25 mai 2011 16:36
Draga Han_Solo,

Nu ca m-as simti in vreun fel atins de textul tau scris in scarba si/sau mila. In definitiv poate ca nici nu te refereai la comentariul meu... Indiferent cine ti-a starnit aceasta reactie colerica marcata de invective inacceptabile pe un forum decent cume e Cinemagia, te invit sa verifici ce se intampla atunci cand superi o comunitate de utilizatori.

E.g.: http://www.cinemagia.ro/filme/the-hurt-locker-28623/review-149381/gaseste-review/#reviewContainer149381

De curiozitate, cauta te rog userul RomaniaMare si fa click pe icon-ul sau. Cred ca e evident, da? Deci daca vei continua sa jignesti alti utilizatori, vei fi sanctionat.
Respectam/toleram parerile tale, cata vreme nu ne insulti. Pace?

Multumesc,
Zeno

xerses pe 25 mai 2011 18:41
Revin cu precizare:Faptul ca fac un film atat de repede care sa faca referire la Bin Laden mi se pare destul de periculos.Situatia este si-asa foarte incendiara dupa moartea lui Bin Laden.
gyxu78 pe 25 mai 2011 19:24
un film la care sigur nu o sa merg :)
alex_il_fenomeno pe 26 mai 2011 19:29
sa vedem ce o sa iasa ! eu merg pe mana Kathrynei Bigelow !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells