Megan Fox vrea să fie protagonista remake-ului Carrie

de Cristina Grigore în 25 Mai 2011
Megan Fox vrea să fie protagonista remake-ului Carrie

Anunţat acum două zile, un remake al filmului Carrie pune pe jar unele vedete feminine ale Hollywood-ului, dornice să aducă un suflu nou şi de calibru carierelor lor, prin distribuirea în rolul principal al filmului.

Potrivit CinemaBlend, Megan Fox şi-a anunţat recent dorinţa de a fi protagonista noului film, o sursă apropiată acesteia declarând că actriţa din Transformers este extrem de interesată de rol şi a spus reprezentanţilor ei să facă tot posibilul pentru a-i asigura această partitură.

Anterior, şi numele lui Lindsay Lohan a  fost menţionat în legătură cu un posibil remake, unii apropiaţi ai lui Sthepen King spunând că acesta ar considera-o pe actriţă o alegere interesantă pentru rolul principal.

Romanul celebrului Stephen King, a cărui figură centrală este o adolescentă cu puteri telekinetice marginalizată de familie şi prieteni, nu este singurul din bibliografia sa a cărui poveste a fost transpusă pe marele ecran (este vorba şi de Firestarter, Pet Sematary, The Stand),  însă Carrie a intrat în categoria filmelor clasice ale genului horror în 1976, când sub regia lui Brian De Palma s-au aflat Sissy Spacek, Amy Irving, Nancy Allen, Piper Laurie şi John Travolta.

Robert Aguirre-Sacasa şi-a pus deja semnătura pe romanul grafic inspirat din The Stand şi a fost  acum angajat să scrie scenariul noii versiuni cinematografice a lui Carrie. Alte detalii legate de noul fim nu se cunosc deocamdată, iar zvonuri legate de distribuţie este posibil să mai apară odată cu dezvoltarea proiectului.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 25 mai 2011 11:52
Bun film, FOARTE bun film.
Sa vedem ce iese.

xerses pe 25 mai 2011 12:48
Cred ca vafi mai potrivita ea decat Lindsay.
Sorin87 pe 25 mai 2011 14:11
Megan Fox este o actrita frumoasa care poate face multe, ca si protagonista poate are sanse
Vorador pe 25 mai 2011 19:23
Mi-a placut mult cartea,dar Megan Fox e prea frumoasa pentru a fi Carrie.
alex_il_fenomeno pe 26 mai 2011 19:31
cred ca actrita ar fi excelenta in rolul lui Carrie !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells