J.J. Abrams va produce un serial despre Alcatraz

de Adriana Cuţa în 2 Sep 2010
J.J. Abrams va produce un serial despre Alcatraz

J.J. Abrams face din nou echipă cu producătoarea executivă a serialului LOST, Elizabeth Sarnoff, pentru un serial a cărui acţiune va avea loc în celebra închisoare federală de pe insula Alcatraz.

Conform Deadline, scenariul va fi semnat de Elizabeth Sarnoff. În acest moment proiectul aşteaptă să stârnească interesul reţelelor de televiziune, deşi, în afară de titlu, nu s-au dezvăluit alte detalii despre Alcatraz.

Devenită celebră datorită maximei securităţi (conform statisticilor, în 29 de ani de funcţiune nu s-a reusit nicio evadare), Alcatraz a fost închisă în 1963, iar astăzi este atracţie turistică. Aici au fost deţinuţi gangsteri celebri ca Al Capone, George "Machine Gun" Kelly, Robert Franklin Stroud şi Alvin "Creepy" Karpis.

Subiectul închisorii de pe insula Alcatraz a mai fost abordat în lungmetraje celebre ca Birdman of Alcatraz (1962), The Rock (1996), Escape from Alcatraz (1979).

În acest moment Bad Robot produce Fringe pentru Fox şi va lansa în curând serialul cu spioni Undercovers pentru NBC. Despre compania producătoare a lui J.J. Abrams se zvoneşte că ar avea în dezvoltare aproximativ douăsprezece proiecte pentru marele ecran, printre care Super 8 şi un sequel la Star Trek-ul din 2009.

Ce părere ai despre acest proiect?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cupidon_White pe 2 septembrie 2010 13:36
astept ceva mai original din partea lui
alex_il_fenomeno pe 2 septembrie 2010 19:15
sper sa nu fie vreun documentar , ar fi complet aiurea...
robbiex2 pe 4 septembrie 2010 12:57
un prison break mai cool ?:)) astept oricum, il voi incerca :)
mihai pe 19 septembrie 2010 10:55
Promite mult acest serial....sper sa fie pe masura asteptarilor.
Crist11 pe 30 iunie 2011 21:12
Daca face ceva gen prison break, la cum il stiu` eu pe J.J. din Lost, va face P.B istorie, crede-ma... Sper sa faca un serial de vreo 2 sezoane maxim, nu documentar :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells