J.J. Abrams ne duce 7 minute în paradis (ca să ne sperie)

de Ştefan Dobroiu în 18 Aug 2010
J.J. Abrams ne duce 7 minute în paradis (ca să ne sperie)

Este la modă ca fiecare joculeţ şi jucărie de pe faţa pământului să fie transformat într-un film, iar J.J. Abrams duce, în stilul său obişnuit, această modă la un alt nivel. Exact ca în cazul lui Cloverfield, în care genul filmelor cu monştri era abordat dintr-o perspectivă nouă, 7 minute în paradis porneşte de la un joc foarte popular, dar ajunge unde nici cu gândul nu gândeşti.

Jocul l-ai văzut în nenumărate filme. Sticla se învârte, iar cel care a învârtit-o şi cel pe care l-a indicat se retrag într-un dulap unde pot face tot ce le trece prin minte timp de 7 minute. Exact asta vor face şi eroii din noul proiect al lui Abrams, doar că... atunci când ies din dulap toţi prietenii lor sunt morţi.

Nu se ştie nimic mai mult despre subiect, dar acesta categoric are potenţial. Regizor ar putea fi Jack Bender, implicat şi în regia unor episoade din serialul LOST, iar studioul producător ar putea fi Paramount. Nu se ştie deocamdată când ar putea începe producţia propriu-zisă, pentru că proiectul se află în acest moment la stadiul de idee de scenariu, Abrams căutând un scenarist.

Până la 7 minute în paradis cu siguranţă vom vedea pe ecrane alte proiecte ale lui Abrams, două dintre ele reinventări ale unor genuri populare. Super 8 revizitează filmele cu extratereştri, fiind anunţat ca un omagiu adus filmelor regizate de Steven Spielberg acum câteva decenii, în timp ce Boilerplate duce popularele filme cu roboţi în epoca victoriană, spunând povestea primului robot (fictiv, desigur) creat vreodată. Aventurile sale îl vor purta în Antarctica, Statele Unite, dar şi pe frontul primului război mondial.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Kai pe 18 august 2010 10:13
a mai fost facut un film de genu si a fost foarte reusit...succes!
alex_il_fenomeno pe 18 august 2010 19:24
suna bine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells