Interviu cu Emma Stone şi Ryan Gosling

8 Ian 2013
Interviu cu Emma Stone şi Ryan Gosling

Nou prilej de luptă între poliţişti şi mafioţi, Gangster Squad îi are în roluri principale pe Emma Stone şi Ryan Gosling, cuplu de succes în comedia Crazy, Stupid, Love/A naibii dragoste. Ea este Grace, amanta unui important mafiot (Sean Penn), iar el este poliţist în... Elita gangsterilor, un grup al celor mai vajnici poliţişti din Los Angeles, hotărâţi la finele anilor '40 să cureţe oraşul de mafie. Află din interviul de mai jos cum au colaborat Stone şi Gosling pentru acest thriller de epocă regizat de Ruben Fleischer, cu Josh Brolin şi Nick Nolte în alte roluri importante.

Elita Gangsterilor este al doilea proiect împreună. Ce vă place cel mai mult la colaborarea voastră?
Ryan Gosling: Păi, Emma mi-e datoare cu nişte bani [râde]. Şi singurul mod prin care îi pot recupera este jucând cu ea în cât mai multe filme. Nu ştiu cum face, dar în continuare mi-e datoare.
Emma Stone: Cât crezi că mai am până să mă achit?
Ryan Gosling: Mă mai gândesc… dar mă bucur că, în sfârşit, discutăm despre asta. E păcat că am ajuns să vorbim despre datorii în faţa presei. Spune Emma, ţi-a plăcut să lucrezi cu mine?  
Emma Stone: Nuuu [râde]! Ţie ţi-a plăcut să lucrezi cu mine?
Ryan Gosling: Nici atât [râde]! Ne-a fost foarte greu să fim serioşi. La prima colaborare, am jucat într-o comedie şi formam un cuplu de zăpăciţi. Ne-a plăcut foarte mult şi ne-am gândit că ar fi minunat să lucrăm din nou împreună. Acum, la al doilea film, am încercat să fim serioşi. Eu am vrut să îl imit pe Humphrey Bogart, de aceea mi-a fost şi mai greu. Ţie cum ţi s-a părut?
Emma Stone: Şi mie mi-a fost foarte greu. În acelaşi timp, mi-a plăcut enorm. Aş vrea să mai lucrez la multe proiecte cu tine, dacă şi tu mă vrei [râde]. Îţi mulţumesc că mă suporţi!

V-aţi documentat suplimentar pentru rolurile din film? Vestimentaţia anilor 1949 v-a ajutat la optimizarea interpretării?
Ryan Gosling: Da. Lâna pe care o purtam chiar m-a deranjat şi mă scărpinăm mult din cauza ei. Am canalizat toată acesta iritaţie spre ura pentru gangsteri a personajului meu [râde].

Cum aţi abordat propriile personaje ţinând cont de faptul că sunt inspirate din viaţa reală?
Emma Stone: Personajul meu nu a pornit de la o persoană reală, ceea ce a însemnat mai puţină presiune pentru mine. Ce m-a impresionat, totuşi, este faptul că a venit în Los Angeles pentru a deveni celebră, dar a ajuns pe mâinile unui infractor, cam aşa cum sunt unii oameni din showbiz în ziua de azi. Faima ei a venit doar prin asocierea cu gangsterul Mickey Cohen (Sean Penn). Este o fată cu multe frământări interioare şi am încercat să transmit acest lucru la fiecare scenă filmată.
Ryan Gosling: Personajul meu vrea să rămână în umbră, nu-i place să iasă în evidenţă. Totuşi, n-am putut să ignor faptul că Jerry Wooters cel real a fost un om mult mai curajos şi integru decât cel construit în film. Dar, pentru dramatismul peliculei, el trebuia să intre într-un conflict, să fie motivat şi afectat de asasinarea unui copil şi apoi provocat să intre în Elita gangsterilor. Aşa că, am încercat să menţin un echilibru între ce era mai bine pentru film şi cine a fost cu adevărat Wooters. Mi-a fost destul de greu.

Ai găsit multe materiale despre Jerry Wooters pentru documentare?
Ryan Gosling: Da. Mai mult chiar, am avut ocazia să cunosc şi câţiva membri ai familiei sale, iar copiii lui au venit pe platourile de filmare şi mi-au spus multe detalii şi întâmplări din existenţa sa. De exemplu, atunci când fuma, obişnuia să scrumeze în buzunarele de la pantaloni, iar la finalul zilei scutura toată cenuşa strânsă.

Emma, cum a fost colaborarea cu Sean Penn?
În principiu, personajul meu este fata neobservată de la braţul marelui gangster. Am avut cam un singur schimb de replici cu el. În mare parte, el şi-a făcut treaba în timp ce eu urmăream de lângă el. Mai mult l-am privit şi l-am admirat. La fel cum se vor simţi spectatorii filmului, cam aşa m-am simţit şi eu la filmări în preajma lui.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 8 ianuarie 2013 16:32
Cam scurt interviul dar merge . Abia astept sa vad filmul
alex_il_fenomeno pe 8 ianuarie 2013 21:17
Sper sa fie intr-un ceas bun:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells