Gangster Squad

(2013)

Elita gangsterilor

Poster Gangster Squad Postere Gangster Squad

Sinopsis Gangster Squad

The Gangster Squad trl 2

O cronică a luptei Departamentului de Poliție din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor '40 și '50.
Șeful mafiot născut în Brookyln, Mickey Cohen (Sean Penn), face legea în Los Angeles, fiind protejat de oamenii lui și având majoritatea poliției și a politicienilor din oraș sub tutela sa. Un echipaj rebel din LAPD condus de Jerry Wooters (Ryan Gosling) și sergentul John O'Mara (Josh Brolin) încearcă să curețe orașul de mafie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Sean Penn Sean Penn Mickey Cohen Ryan Gosling Ryan Gosling sergent Jerry Wooters Emma Stone Emma Stone Grace Faraday
Josh Brolin Josh Brolin John O'Mara Nick Nolte Nick Nolte Parker Michael Peña Michael Peña Navidad Ramirez
Giovanni Ribisi Giovanni Ribisi Conwell Keeler Robert Patrick Robert Patrick Max Kennard Mireille Enos Mireille Enos Connie O'Mara
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Langley Park Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Gangster Squad
Film disponibil pe DVD, Blu-ray în România

Taguri

Box office Gangster Squad

Weekend premieră (07.01.2013)
  • Loc 1
  • Spectatori 30.059
  • Încasări (RON) 554.249,00
Total
  • Spectatori 112.056
  • Încasări (RON) 1.970.297,69
  • Încasări (USD) 604.096,71

Părerea criticului

Gloria pe 10 Ianuarie 2013 17:22
Violent, cu umor în doze mici şi un gangster ce ucide cu sânge rece, deşi e interesat de bunele maniere
Mi-a plăcut filmul Gangster Squad pentru că acordă momente importante episodului cu selectarea membrilor viitoarei echipe anti-gangster. Aşa îi cunoaştem pe fiecare în parte. Episodul are o mulţime de poante, gaguri, şi ceva acţiune; îi descoperim pe "aleşi" ca fiind, de fapt, vulnerabili, în multe situaţii nătângi, în concluzie umani, fiecare întrupând o tipologie.

Cei cinci sunt jucaţi de Josh Brolin (sergent John O'Mara, liderul echipei), Ryan Gosling (sergent Jerry Wooters, "raţionalul"), Anthony Mackie (Coleman Harris, "cuţitarul"), Giovanni Ribisi (Conway Keeler, eminenţa cenuşie a echipei), Robert Patrick (pistolarul Max Kennard) şi Michael Peña (Navidad Ramirez, ucenicul pistolarului). Nătângi, naivi, inconştienţi chiar - de vreme ce atacă frontal, sau se lansează în luptă fără să aibă o strategie, ori să se gândească la… citeşte

19 7
cosmin_kedii pe 10 ianuarie 2013 17:28
unde l-ai vazut domnisoara ,filmul inca nici nu a aparut
Carcotas pe 1 august 2021 19:44
MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC. Scenariu subtire,lipsit de originalitate,incalcit si previzibil. Sean Penn sarguincios intr-o echipa de participanti neimplicati. Filmari in bezna,stafii in parpalac,puscoace pentru speriat ciori,scene de lupta de doi bani si un final sters, ca toata aceasta incropeala.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
psihologu pe 12 Ianuarie 2013 14:13
Gangster Squad: gangsteri geniali, film fara sclipire
Glamour, stil, impuscaturi, mafioti si o atmosfera fermecatoare a anilor '40: Elita Gangsterilor/Gangster Squad ii poarta pe spectatori intr-o lume in care politia trebuie sa devina egala cu mafia pentru a reconstrui o lume devenita corupta condusa de cel mai dur mafiot. Elita Gangsterilor te captiveaza in sala de cinema, insa nu reuseste sa se impuna ca o creatie memorabila, care sa iti ramana in minte multa vreme.

Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn si Emma Stone sunt protagonistii dramei regizate de Ruben Fleischer, care desi arata in stilul filmelor clasice cu gangsteri, nu are suficienta forta pentru a ramane in istorie.

Elita Gangsterilor aduce din atmosfera magica a sfarsitului Epocii de Aur din SUA, in 1949, cand in Los Angeles, cunsocut si ca Orasul Ingerilor, legea este facuta de temutul mafiot Mickey Cohen (intepretat de Sean Penn). Un grup de… citeşte

11 4
Slightly pe 11 decembrie 2014 14:41
Robert de Niro, Al Pacino si ceilalti ai vremii lor raman Il cappo di tuttie cappi al filmelor cu mafioti.
kemrayz pe 09 Martie 2013 22:38
Ryan Gosling (Jerry) a participat doar pentru “freza intr-o parte” in rest nu am vazut niciun sentiment transmis de m**a lui. Ultima oara l-am vazut in “Drive” si am crezut ca asa a fost rolul lui… trist.

Primele 20 de minute le-am vazut in vreo 3 parti. Nu mi s-a parut foarte stralucit. Vorbele intelepte si torturile mafiotilor, caracteristici specifice unui astfel de film, au fost indesate pur si simplu la inceputul filmului facandu-ma sa imi pierd initial initeresul. continuare pe movie-zoom.com

10 7
Katalyn89 pe 5 aprilie 2013 11:01
e bun sau nu ?? Filmu`
demericky pe 6 aprilie 2013 02:31
cum am zis..inceputul e tampit.. pe urma devine chiar interesant. ti-l recomand :)
KarGo pe 02 Februarie 2013 03:42
Putea sa fie un alt film mare in categoria filmelor cu gangsteri (subiect interesant + o distributie excelenta), dar s-a limitat la a fi un popcorn movie cu hibele de rigoare. Scenariul este liniar si neverosimil, Sean Penn in rolul faimosului gangster Meyer Harris Cohen este o gluma proasta, mai ales cu acel machiaj nereusit, iar scenele de actiune sunt de-a dreptul penibile in unele momente. Partile bune sunt cursivitatea povestii care nu te lasa sa te plictisesti, regia foarte buna, atmosfera acelor ani redata bine (decoruri, costume, muzica), cateva slow-motion-uri de mare efect, umor fin ales la momentul potrivit si Josh Brolin, singurul lasat sa ofere mai mult decat un rol de duzina. Per total, nu ii pot da mai mult de 6,5/10. Pacat de potentialul sau si de trailerul care arata foarte bine.
9 3
MNarcis pe 04 Octombrie 2012 12:56
Il astept cu nerabdare, distributia si descrierea filmului cu siguranta sunt de oscar (acum sa vedem daca si scenariul este de oscar pt ca Ruben Fleischer nu imi inspira prea multa incredere). Daca scenariul va fi unul complex (mai bn zis grozav din toate punctele de vedere) atunci au facut bn ca au mutat data de lansare mai ''aproape'' de oscaruri dar personal (si nu cred ca sunt singurul) mi se pare o mare prostie si tampenie taierea si modificarea scenariului (plus refilmarea) ca in realitate sa intamplat ceva izbitor de asemanator cu ce se intampla in film (alooooooo cica ''viata bate filmul'' si in plus multe dintre filme se bazeaza pe fapte reale, acum sa modifici scene importante din film si sa risti sa daunezi\strici calitatea filmului pt ca a intrat unul in cinema, scoala sau magazin si a impuscat mortal 100 de oameni, daca chiar vor sa ia masuri atunci este treaba congresului… citeşte
7 4
wildinthecountry pe 5 ianuarie 2013 15:37
Au scos scena de la cinema Bulangistii
FlorinMovieFreak pe 02 Februarie 2013 20:07
L.A. Confidential .. reloaded ?
Mda .. scenariul scartaie grav .. dar hai sa zicem .. ca-i un film bun .. prestatia actorilor .. costumele (damnnnn), decorurile .. masinile .. totul e la 4 ace .. doar scanteia lipseste .. pacat .. de obicei filmele inspirate din fapte reale .. au succes si sunt foarte bune .. dar na .. fictiunea bate la fund realitatea .. realitatea e boring ..

Nota 7/10

6 2
wildinthecountry pe 12 Ianuarie 2013 01:07
x
De cand am asteptat sa vad acest film.
Ardeam de nerbadare sa il vizionez, fiind un mare fan Ryan Gosling si nu am fost dezamagit. Am stiut exact la ce sa ma astept de la aceasta pelicula. Cu un procent de doar 31 % pe site-ul rottentomatoes.com se pare ca filmul nu a fost pe placul criticilor care s-au plans ca filmul este prea violent, are un scenariu subtire si ca nu a intrat deloc in profunzime.
Stiu ca filmul e departe de a fi o capodopera a genului cum au fost L.A Confidential sau Untouchables, filme cu care de altfel a fost si comparat, insa mie mi-a placut foarte mult si il recomand de vazut la cinema pentru a va bucura de sunetul mitralierelor, de muzica si costumatia specifica anului1949. Criticii nu au inteles faptul ca acest film regizat de Ruben Fleischer nu a fost facut pt a fi o capodopera a genului ci pentru pura distractie, pur entertainment.
Nu stiu… citeşte

6 4
brandyXYO pe 31 octombrie 2013 17:28
cum adica filmul a fost facut pt pura distractie ? wtf is wrong with you ? :)) imi placeau commenturile tale..
wildinthecountry pe 31 octombrie 2013 17:30
pai filmul e entertaining,nu? doar nu crezi ca se astepta la oscaruri regizorul
Andrey92 pe 02 Februarie 2013 18:40
E o bataie de joc filmul asta. Sean Penn, actor de oscar, Josh Brolin si Nick Nolte, sa apara intr-un film asa prost scris... Lipsa de realism e marea buba a acestui film. Tipii astia practic in decurs de cateva saptamani reusesc sa faca ceea ce a facut FBI-ul in toti anii. Tipii astia intra peste mafioti si ii impusca direct iar gloantele parca pur si simplu nu ii ating. Lipsa de realism al scenelor de actiune, lipsa de realism al evolutiei povestii. Faptul ca a avut multe lucruri care au fost inspirate din realitate, a ajutat filmul, insa in alte parti sufera prea mult de lipsa de logica. Pacat ca actorii carora le este inmanat Oscar-ul nu se mai uita la fel de mult ca in trecut in ce filme se angajeaza sa joace.
5 0
olivian210 pe 14 Ianuarie 2013 23:53
filmul merge,a trecut repede timpul la cinema insa ma asteptam la un film mai pe bune,cu actiune si cu multa seriozitate,cu mult mai putine glume.Aia faceau glume oricand de parca totul era o mare gluma si se duelau cu pistoale cu apa..hai sa fim seriosi.nu e deloc realist,plus ca m-am saturat de cliseele astea,trec 100 de gloante si nu te zgarie macar pic,este o faza trage unul cu 2 thomson,si trage doar pe langa pff..si la final il capo e pazit de 20 de oameni?5 oameni distrug o armata?hmm
4 2
Ioana_ngr pe 18 ianuarie 2013 07:59
da, finalul a fost prea previzibil, un final tipic
mtraianc pe 13 Februarie 2013 00:00
bun
au fost alte filme cu Gangsteri mult mai bune ,, ma asteptam la ceva mai mult ,
PS. apropo de subiectul filmului ///
doi tipi intra in restaurant ,unul scoate un pistol si impusca pe toti inafara de unul singur ,si zice : al vezi pe ala ramas viu ? sa sti ca ala e dusmanul meu de moarte

3 1
xerses pe 02 Februarie 2013 20:12
Chiar daca nu sunt amator al genului, recunosc ca filmul mi-a placut.
3 2
Ioana_ngr pe 18 Ianuarie 2013 07:56
Sean Penn a jucat foarte bine; este un film bun de actiune cu gangsteri, dar sa nu aveti asteptari ca e film drama cu o poveste bine construita (gen alte filme cu mafioti din trecut) ca o sa fiti dezamagiti;
nu imi pare rau ca l-am vazut la cinema, doar ca am avut niste asteptari de la film si am fost cam dezamagita;

recomand pt cei care vor un film de actiune, merita..just enjoy the movie

3 2
legolas05 pe 13 Mai 2012 15:12
Un film foarte bun,au exagerat un pic cu impuscaturile dar asta nu prea conteaza,merita vazut
3 10
Theodor2011 pe 04 August 2013 01:57
Nu stiu de ce nu scrie biografic la genul filmului? Vad ca nici pe IMDb nu apare acel Biography.
Pana la urma Gangster Squad are la baza povestea reala a fostului boxer si apoi devenit gangster in Los Angeles, Mickey Choen ( deci film Biografic) aliat cu alti fosti gangsteri celebrii si tot evrei (ca rasa/etnie (bine ca nu i-au prins nazistii din Gestapo in perioada 1939-1945 ca-i masacra de pe atunci pe cei 3) Bugsy Siegel si Mayer Lasky
Un film cu o distributie de exceptie. Cred (Parerea mea) ca Sean Penn, a jucat PERFECT, afisand acel aer foarte dur de criminal cu sange rece si ca: gesticulare, exprimare, comporatre si mimica a fetei, dur, nepasator, ca acei capi mafioti criminali din acele timpuri. Gangster Squad, ma duce cu gandul la Incoruptibilii condusi de Eliot Ness, cei care l-au ''starpit'' (Bagat in celebra inchisoare Alcatraz) evident la o scara infinit mai mare… citeşte

2 0
mosu332 pe 15 Februarie 2013 21:51
bunicel, are nota mare doar datorita perioadei in care se intampla actiunea, in rest: plin de clisee, scenele de actiune zici ca sunt filmate cu un aparat ieftin..... si un pic "fortat" pealocuri.
2 0
jonby83 pe 27 Mai 2012 14:19
WOW!
emma si ryan din nou impreuna intr'un film...mijto!astept cu nerabdare filmul!
2 11

Spune-ţi părerea despre Gangster Squad

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Gangster Squad
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells