Înfruntarea Titanilor se dă din 25 august pe DVD şi Blu-ray!

30 Aug 2010
Înfruntarea Titanilor se dă din 25 august pe DVD şi Blu-ray!

Confruntarea legendară dintre oameni, regi şi zei se apropie o dată cu lansarea pe DVD şi Blu-ray a mult aşteptatei pelicule Înfruntarea titanilor/Clash of the Titans, distribuită de către Pro Video din 25 august, în toate magazinele de specialitate.
 
În perioada 25 august - 17 octombrie, Pro Video  îi provoacă pe toţi cei care vor achiziţiona DVD-ul să intre în cursă pentru super premiile high definition. Astfel,  toate DVD-urile sau Blu-ray-urile marcate cu sticker-ul special oferă posibilitatea câştigării unui LCD Led Full HD cu Blu-ray player inclus, oferit de Philips. Descoperă codul unic înscris pe talonul din interiorul DVD-ului, înscrie-te la tragerea la sorţi accesând site-ul www.provideo.ro, iar premiul poate fi al tău!  
 
Cu încasări uriaşe şi cu o performanţă excelentă în box office-ul nord american, remake-ul realizat de Louis Leterrier s-a făcut remarcat nu doar prin distribuţia de excepţie: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Alexa Davalos, dar şi prin efectele speciale sau scenele de luptă spectaculoase.
 
Sam Worthington, cunoscut publicului pentru celebrele roluri din Avatar sau Terminator Salvation va încerca să salveze omenirea de la o soartă prescrisă, interpretând-ul pe Perseu, eroul jumătate om, jumătate zeu. Înfruntând creaturi hidoase şi extrem de periculoase, Perseu va reuşi să le învingă doar folosindu-se de propriile puteri, în această reinterpretare modernă a mitologiei greceşti.
 
 Înfruntarea Titanilor, distribuit de către Pro Video, poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD sau Blu-ray la un preţ recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON.  
 
Varianta Blu-ray conţine, pe lângă alte elemente bonus şi Sfârşit alternativ: Perseu se confruntă cu Zeus pe Muntele Olimp, nedifuzat în cinematografe.
 
 În plus, adevăraţii colecţionari vor fi cu siguranţă încântaţi de ediţia specială limitată, pe două discuri, disponibilă în carcasă metalică, care poate fi achizionata la un preţ recomandat de 69.9 RON. 

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andu pe 30 august 2010 13:53
il am deja pe dvd prostior.
Piratu pe 30 august 2010 16:14
si ce te lauzi?
bogdan0125 pe 30 august 2010 16:26
@Andu
Da de ce sunt prosti?

Andu pe 30 august 2010 18:27
vorba vine..... imi cer scuze, la magazin sunt de 59 lei daca ai bani , da nu se merita cand le iei cu aceeasi calitate de pe net.
Andrei pe 30 august 2010 23:36
@Andu
cand o sa-ti bata politia la usa o sa-ti schimbi parerea

alex_il_fenomeno pe 31 august 2010 09:42
nu are de ce sa ii bata daca nu le comercializeaza !
Alex pe 31 august 2010 12:31
@1234

Mai invata cu ce sa mananca Box Office-ul, Clash of the Titans a avut incasari foarte mari pentru ce a avut de oferit si mai ales, pentru bugetul sau. Asa ca vei vedea Clash of the Titans 2 mult mai repede decat iti inchipui, in 2012.

Pe de alta parte, Prince of Persia, un film similar care ofera ceva mai mult in ceea ce priveste calitatea productiei, a avut incasari foarte mari in Romania (mai mari chiar decat orice film din trilogia Pirates of the Caribbean, pe care se dorea a o inlocui) dar in restul lumii nu a strans nici pe departe cat era nevoie pentru o continuare.

Deci asta e, un film mediocru (Clash of the Titans) va avea o continuare in timp ce un film ok nu va avea.

1234 pe 1 septembrie 2010 11:49
@ alex

nu-mi spune tu mie cu ce se mananca box office-ul.
a avut in casari de 491,917,866$,buget de 125 mil$.a fost si 3d.alte filme 3d si-au scos din incasari de 5 ori bugetul [vezi toy stroy 3,avatar,alice] numai asta nu.toti se asteptau sa aiba incasari cam cat revenge of the fallen,dar atunci ce s-a intamplat?
a avut parte de critical acclaim,dar cand a fost vorba sa scoata baniii,unii au fugit..

si da,a fost si un film mediocru.scena `kracken` a fost cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o la cinema.in 3D!

Alex pe 1 septembrie 2010 14:14
Nu domnule 1234, nu sti cu ce se mananca incasarile.

Si eu pot sa citesc niste cifre de pe box office mojo is sa le arunc aici, sa ma dau mare, dar intai de toate trebuie sa sti sa le pui in context.

Filmul a depasit asteptarile producatorilor, si nu, nimeni (in afara de tine poate) nu se astepta ca asta sa faca cat Revenge of the Fallen, ala era partea a doua dintr-o serie deja populara bazata pe o linie de jucarii devenita desen animat, iar, foarte popular.

Clash of the Titans in schimb era un film cu buget mediu aruncat de Warner datorita succesului filmului 300. Chipurile remake al clasicului din 1981, ma rog.

Clash of the Titans, asa cum a fost el realizat, era cu totul alt film, cu un buget ceva mai mic, desigur, si pretentii mai mici, dar mult mai inspirat decat ce am primit noi in salile de cinema.

In schimb, cu vreo 6 luni inainte de lansare, vine si Warner taras grabis, ca le place ce au vazut din film si ca vor sa investeasca mai mult in el, sa mai adauge niste secvente si chipurile sa-l fac mai plin de actiune. In final n-au reusit decat sa macelareasca filmul lui Letterier, si colac peste pupaza, au mai aruncat bani aiurea si intr-un 3D facut in mai putin 2 doua luni, ceea ce e ridicol tinand cont de cum se face convertirea la format.

Deci nu, nu sti ce zici, Warner sunt extraordinar de norocosi ca filmul asta a avut succesul pe care l-a avut si acum au sansa sa repare (sper) greselile facute cu primul.

Sincer, in conditii normale, daca nu era Avatar cu cateva luni inaintea lui sa-l propulseze pe Sam sus si sa faca 3D-ul popular in ochii tuturor, Clash of the Titans nu facea mai mult de 100 de milioane de America de Nord si poate inca vreo 200 in lume, si asta cu oarece indoieli.

Alex pe 1 septembrie 2010 14:15
Ah, si inca ceva, "critical acclaim", tu vorbesti serios, asta sau poate nu sti ce inseamna acele doua cuvinte. Filmul a fost desfintat de critici, atat si nimic mai mult. Sincer, si Prince of Persia a fost mediocru, dar Clash of the Titans il face pe acela sa para un film extraordinar.
shogwon pe 1 septembrie 2010 19:27
o sa mil cumpar
1234 pe 1 septembrie 2010 21:46
alex a zis : dar Clash of the Titans il face pe acela sa para un film extraordinar

din ce ai zis tu,sa inteleg ca Infruntarea face orice alt film sa para bun
atunci care ar fi rostu unei continuari ?
tu ai spus ca prezenta lui Sam in film a oferit incasari mai mari.atunci ce ce nu a facut macar 600 de milioane,avand in vedere ca Avatar a avut 2,7 miliarde.ce nu a fost in regula ?

pe langa asta,3d-ul mi s-a parut inutil.mergea mai bine fara.mi-am dat jos ochelarii la cateva scene cheie si nu era nicio diferenta...:-??

HB pe 31 octombrie 2010 15:15
Mai degraba mi l-as cumpara cu carcasa metalica

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells