Incep filmarile la noul lungmetraj al lui Radu Muntean

de Razvan Boboc în 10 Sep 2007
Incep filmarile la noul lungmetraj al lui Radu Muntean

Radu Muntean va incepe astazi filmarile la un nou lungmetraj despre maturizare si varsta de 30 si ceva de ani. Filmul, produs de Multimedia Est, ii are in rolurile principale pe Dragos Bucur, Anamaria Marinca, Mimi Branescu si Adrian Vancica. La mai putin de un an dupa lansarea in cinematografe a filmului “Hartia va fi albastra”, Radu Muntean incepe filmarile la cel de-al treilea lungmetraj de fictiune din cariera lui, “Boogie”.

Boogie este porecla din adolescenta a personajului central, o porecla care nu i se mai potriveste acum lui Bogdan Ciocazanu (Dragos Bucur), un barbat de vreo 30 de ani, casatorit, personaj intepretat de Anamaria Marinca si cu un copil mic (Catalin Roncescu). Plecat la mare de 1 Mai, el se intalneste cu cei mai buni prieteni din liceu. Bogdan e tentat sa retraiasca aventurile din vremurile bune, dar incercarea de a-si recupera tineretea pret de o seara, se transforma intr-o deziluzie.

Filmarile sunt prevazute sa dureze pana pe 5 octombrie si se vor desfasura doar pe litoral. Bugetul filmului este de circa 600.000 euro, dintre care jumatate reprezinta creditul acordat de Centrul National al Cinematografiei in urma concursului de proiecte de anul trecut. Cealalta jumatate reprezinta fonduri de la ceilalti producatori. “Boogie” este o coproductie Multimedia Est-Antena 1, sprijinita de o serie de agentii de publicitate. Va fi lansat in cinematografe anul viitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells