Imagini şi postere noi pentru The Dark Knight Rises

de Cristina Grigore în 7 Iul 2012
Imagini şi postere noi pentru The Dark Knight Rises

Cavalerul Negru se pregăteşte să-şi facă pentru ultima oară apariţia sub marca regizorală a lui Christopher Nolan, iar zilele pănă la premiera cea mai aşteptată a anului sunt numărate. Pentru fanii peliculei şi nu numai, cei de la Los Angeles Times au publicat online o serie de noi imagini din film. Vei găsi în galerie şi trei postere artistice ale finalului de trilogie.

În fotografiile de mai jos îi vei recunoaşte pe Batman (Christopher Nolan), Selina Kyle (Anne Hathaway), dar şi pe misterioasa Miranda Tate (Marion Cotillard), membră a Wanye Enterprises, firma înfiinţată de tatăl lui Bruce Wayne. Filmările lui The Dark Knight Rises s-au desfăşurat între lunile mai şi noiembrie ale anului trecut, iar bugetul filmului a fost de aproximativ 250 de milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 7 iulie 2012 14:11
o greseala in articol Batman nu e Christopher Nolan ...este Christian Bale ;) . Inca ceva pozele sunt foarte bune . Astept cu nerabdare filmul asta :D :X .
cristi23 pe 8 iulie 2012 16:45
si eu am observat respectiva greseala si is de acord cu tine.....imaginile sunt super...........sper sa faca chiar mai mult decat filmul The Avengers...
zeno.marin pe 8 iulie 2012 15:41
Oaaaa! Ce bicicleta mistooo! Cu schimbator si pedale Shimano! O bijuterie a tehnicii ecologice - prima bicicleta-tractor cu destinatie agricola! Dai din pedale si ari ogoru', imbracat in Batman (costum climatizat bizonic din cauciuc sintetic 100%).
Crist11 pe 8 iulie 2012 16:11
Sunt 100% sigur că se va clasa în all time printre primele 3, atât pentru debut cu o sumă record, cât şi pentru câştiguri totale... nu este doar cel mai aşteptat film al anului 2012, cred că mai aşteptat decât ultima parte din H.P. spun asta că oarecum Bet's e mai popular ca Harry în lumea cinefilă.
cristi23 pe 8 iulie 2012 16:47
totul a fost super in aceasta serie facuta de Nolan...........dar totul are un sfarsit..........va fi greu de depasit performantele filmului THE DARK KNIGHT dar el se stie ,are o imaginatie sclipitoare si idei geniale(inception de exemplu).......sunt sigur ca va fi un film de 10+
alex_il_fenomeno pe 28 iulie 2012 11:18
din ce se spune , pare intr-adevar sa merite !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells