Hollywood necenzurat: Celebritati in spatele gratiilor

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 19 Aug 2006
Hollywood necenzurat: Celebritati in spatele gratiilor
Inainte de a deveni celebre, multe dintre vedetele de la Hollywood nu au avut o viata usoara. Hollywood necenzurat, documentarul difuzat de Pro Cinema astazi, 19 august de la ora 12:15, prezinta povestea a trei staruri care inainte de a aparea in luminile rampei au savarsit ani grei de puscarie.
Tim Allen, vedeta din Mesterul Casei a petrecut doi ani intr-o inchisoare din Michigan dupa ce a fost condamnat pentru trafic de droguri. Actorul vorbeste despre experienta prin care a trecut si prezinta toata povestea din punctul sau de vedere.
Una dintre cele mai celebre figuri ale lumii sportive americane, Don King (foto), a cunoscut si el viata din spatele gratiilor. Inainte de a impresaria sportivi ca Muhammad Ali sau Mike Tyson, acesta si-a facut veacul prin inchisorile din America dupa ce a fost condamnat pentru omucidere.
Charles Dutton, unul dintre cei mai respectati actori de peste ocean, a petrecut peste sapte ani in inchisoare dupa ce a injunghiat un barbat in timpul unei lupte de strada. In spatele gratiilor Dutton a avut insa probleme foarte serioase, fiind grav ranit de unul dintre colegii de celula.
Taguri:  Tim Allen, Don King

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells