Hilary Swank, într-un film bazat pe o poveste adevărată

de Cristina Grigore în 12 Mai 2011
Hilary Swank, într-un film bazat pe o poveste adevărată

Povestea pe care se bazează The Dallas Buyers Club este una adevărată, iar în 2007 producătorul şi actorul din rolul principal urma să fie Brad Pitt. Însă, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat, proiectul a atras astfel suficientă atenţie pentru a fi acum refăcut, scrie The Hollywood Reporter.

Aceaşi sursă relatează distribuirea în film a lui Hilary Swank, alături de Matthew McConaughey, recent ieşit din sfera comediilor romantice cu rolul interpretat în Avocatul din Limuzină. În timp ce actorul va fi protagonistul peliculei, electricianul Ron Woodroof, diagnosticat cu SIDA şi anunţat că mai are doar şase luni de trăit, nu se ştie încă ce rol a primit Swank.

Woodroof, un personaj real, a început în 1987  să aducă ilegal în Statele Unite medicamente pentru tratarea bolii pe care o contractase, salvând astfel vieţile multora, inclusiv pe a lui. În ciuda previziunilor medicilor, a mai trăit nu şase luni, ci şase ani.

Filmul va fi regizat de Jean-Marc Vallee (The Young Victoria) şi va începe filmările spre sfârşitul acestui an.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 12 mai 2011 14:56
imi place cum joaca actrita !!!!!!
asteptam filmul sa vedem :)

alex_il_fenomeno pe 15 mai 2011 19:32
Hilary Swank a mai jucta si in "Freedom Writers" , un alt film inspirat din realitate si foarte reusit ! sper ca si acesta sa fie la fel !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells