Halle Berry - inele cu diamante pe toate degetele

de Gloria Sauciuc în 17 Feb 2009
Halle Berry - inele cu diamante pe toate degetele

Daca i-ati dus dorul lui Halle Berry, aflati ca tocmai a semnat un contract prin care va intra in pielea lui Doris Payne, una dintre cele mai renumite hoate de diamante, de origine afro-americana, ce opera pe plan international, si a carei cariera s-a intins pe o perioada de aproape 50 de ani.

Filmul va dezvalui unele dintre cele mai bune tehnici ale acestei femei, care-si petrece ultimele zile de viata in spatele gratiilor. Una dintre metode v-o dezvaluim chiar acum: intra in magazinele de bijuterii foarte elegant imbracata, purtand pe degetele de la o mana mai multe inele; cerea sa probeze succesiv mai multe inele cu diamante, pentru ca - intr-un final, profitand de neatentia bijutierului, sa ramana pe deget si cu unul dintre inelele incercate.

Filmul este bazat pe scenariul lui Eunetta T. Boone, care a scris pana acum numai pentru seriale de televiziune. Partea mai proasta este ca proiectul e dezvoltat, printre altii, de Justin Berfield, care era producator in 2007 la "Blonde ambition" cu Jessica Simpson, film ce s-a dovedit un fiasco.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells