Goi pusca, pentru Kusturica!

de Gloria Sauciuc în 2 Mar 2009
Goi pusca, pentru Kusturica!

Cei doi producatori ai scurtmetrajului care-l distribuie pe Emir Kusturica in rol principal se dezbraca pentru a strange banii necesari demararii filmarilor, programate saptamana viitoare, pe 15 martie. Cum actorul principal, Emir Kusturica, nu este disponibil decat o saptamana, incepand de pe 15 martie, iar regizoarea scurtmetrajului "Alice in Wondered Land"/"Alice au pays s'émerveille", Marie-Eve Signeyrole (foto centru), nu vrea sa rateze sansa ca acesta sa joace in filmul ei, producatorii au intrat in panica: inca nu au banii necesari si au demarat o campanie de strangere de fonduri, via internet.

Prin urmare, daca ai de pus la bataie 1500 de euro poti deveni "producator, categoria VIP", adica poti participa la filmari, pe platourile din Küstendorf, Serbia. Cei doi producatori curajosi sunt in plina campanie de strip-tease, facut insa pe dos: daca acum ii vedeti goi pusca – avand doar o clacheta si o rola, pe masura ce intra bani in cont se imbraca. In acest moment se pare ca mai e nevoie de 13.000 de euro pentru plata logisticii necesare demararii filmarilor. Cu aceasta campanie, cei doi producatori ne-pudici au strans pana acum 9500 de euro. Daca vreti sa va numarati printre producatorii filmului, click aici: http://www.alice-film.fr/alice-files/accueil.php

Scurtmetrajul de 20 de minute "Alice au pays s'émerveille" se prezinta ca un road-movie, incepand ca o poveste, dar continuand ca o tragi-comedie imorala. In centrul povestii este Sacha (Kusturica), un politist depresiv, aflat in pragul unei crize de nervi, care-si sechestreaza in masina nevasta gravida si pe Alice, amanta si colega – pentru o calatorie cu destinatie necunoscuta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells