Gary Ross vrea mai mulţi bani pentru continuarea lui The Hunger Games

de Cristina Grigore în 5 Apr 2012
Gary Ross vrea mai mulţi bani pentru continuarea lui The Hunger Games

După victoria la box-office a lui The Hunger Games, atenţia fanilor se îndreaptă deja spre continuarea francizei, Catching Fire, despre care publicaţiile de profil au încercat să afle cât mai multe detalii. Ultima veste de pe frontul adaptării francizei bazate pe cărţile lui Suzanne Collins face trimitere la pretenţiile regizorului Gary Ross, care, deşi îşi doreşte să conducă şi filmările sequel-ului, încearcă să obţină un preţ mai mare pentru serviciile sale decât sunt dispuse studiourile să-i ofere.

Pentru prima parte a francizei Ross a obţinut în urma negocierilor 3 milioane de dolari pentru regia şi colaborarea la scrierea scenariului, dar şi 5 procente din profitul filmului. De această dată însă, el a cerut producătorilor o „creştere semnificativă de salariu”, scrie The Hollywood Reporter, iar tevatura stârnită de pretenţiile sale financiare ar putea pune în pericol data de lansare a lui Catching Fire – 22 noiembrie 2013.

În cazul întârzierii producţiei, sequel-ul s-ar putea însă confrunta şi cu o altă problemă. Studiourile Fox, care o au pe Jennifer Lawrence pe contract pentru recent relansata serie X-Men (ea o interpretează pe Raven Darkholme, alias Mystique) ar putea să-şi exercite dreptul de a o avea pe actriţă pe platourile de filmare înainte ca lucrurile să se pună în mişcare pentru Catching Fire.

Pe lângă Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth îşi vor relua şi ei rolurile din serie, iar speculaţiile legate de actorii ce ar putea fi distribuiţi în continuare au început deja să înfierbânte imaginaţia fanilor. Printre numele cunoscute propuse se numără Ryan Kwanten (True Blood) şi Alex Pettyfer (I Am Number Four, Beastly), pentru rolul tânărului Finnick Odair, un fost câştigător al Jocurilor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 5 aprilie 2012 07:17
Inca un exemplu clar de lacomie.
Beatryce pe 5 aprilie 2012 11:40
mda..
calin88 pe 5 aprilie 2012 13:04
normal ca vrea, filmul asta si-a scos bugetul de 2 ori in primul weekend,cred ca va face undeva la 500 mil international, cine stie? poate mai mult, o eventuala continuare iti aduce garantat un castig si mai mare, parerea mea e sa-i dea cat vrea el, atata timp cat filmul va fi cel putin la fel de bun
Bayard pe 5 aprilie 2012 20:53
Sa-l schimbe :) 5% din incasari si vrea mai mult?? :)) vine el cu bani ca sa se faca filmul ca sa aiba asa pretentii???
Vorador pe 5 aprilie 2012 23:34
Mai bine ar schimba regizorul cu unul care sa ceara mai multi bani pentru bugetul filmului,nu pentru propriul buzunar.Al doilea volum din serie este mai bun decat primul.
kitycina pe 8 aprilie 2012 17:32
Da bine zis mai bine cerea un buget mai mare pt al doilea film ca de trebuie sa fie pe masura asteptarilor iar salariu sal cera si poftim 4mil $ si 6 % din incasari k oricum incasarile eu fost uriase si ce va urma cu siguranta vor fii la fel sau cine stie poate chiar mai mult dak se lucreaza cu un buget si mai mare...dar de...ca de obicei lacomia isi spune cuvantul ink o data in cetatatea filmului si uite din cauza asta uneori o a doa parte a unui film de maare succes se poate ruina
alex_il_fenomeno pe 29 aprilie 2012 19:39
la ce succes a avut filmul , era de asteptat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells