Film cu Wonder Woman

1 Ian 2005
Film cu Wonder Woman
Eroina benzilor desenate Wonder Woman va deveni vedeta de film la compania fratilor Warner, si se pare ca filmul circula pe banda de prioritate. Producatorul Joel Silver, care are un Predator in marime naturala in foaier, il vrea ca regizor pentru Wonder Woman pe Joss Whedon (Buffy, the Vampire Slayer). Scenariul a fost scris deja de Laeta Kalagridis, care a mai scris si produs pentru televiziune Birds of Prey.
Dupa o serie de ecranizari a unor benzi desenate nu prea reusite (Catwoman sau Blade: Trinity) acum e posibil sa se intoarca roata. Poate Whedon va fi pentru Wonder Woman ceea ce Raimi este pentru seria Spider Man. Lui Whedon i-a fost oferita regia la X-Men 3 de catre studiourile Fox asa ca va trebui sa aleaga unul dintre proiecte.
Dar cine va interpreta rolul principal in noul film? Charisma Carpenter (Cordelia din serialul Buffy) isi doreste acest rol de ani de zile, dar si ucigasa de vampiri, Sarah Michelle Gellar, si-a anuntat interesul pentru acest rol. Minnie Driver si-ar dori si ea sa fie Wonder Woman, desi crede ca mai mari sanse ar avea Catherine Zeta-Jones decat ea.
Ce tot au fetele de la Hollywood cu doamna Douglas? In 2001 cand au inceput discutiile despre un proiect Wonder Woman Sandra Bullock era una dintre favorite. Speram totusi ca nu mai este

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells