Festivalul Filmului European - editia a VIII-a

4 Mai 2004
Anul acesta are loc cea de-a VIII-a editie a Festivalului Filmului European, (ea se va desfasura intre 7-20 mai 2004 – la Bucuresti, 14 – 20 mai la Sibiu, 21-28 mai – la Iasi si 25 - 31 mai – la Timisoara).

Festivalul organizat cu prilejul sãrbãtoririi Zilei Europei. Festivalul se va deschide cu spectacolul de Galã din 6 mai, orele 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti cand va avea loc vizionarea filmului Cazul Furtwangler / Taking Sides.

Regizorul filmului, Istvan Szabo va fi prezent la lansarea in Romania a filmului sau, si va participa la seara de gala a Festivalului.

Festivalul Filmului European este organizat de Delegatia Comisiei Europene în România si Uniunea Cineastilor din România, cu participarea ambasadelor si institutelor culturale ale tãrilor membre ale Uniunii Europene si ale tãrilor asociate din Europa Centralã si de Est.

Cele 30 filme din 21 tãri europene prezentate la Festival constituie o selectie reprezentativã pentru productia cinematograficã europeanã a ultimilor ani.

Programul complet al filmelor + amanunte despre ele puteti gasi incepand de joi la rubrica filme la cinema de pe site-ul nostru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells