Exclusivitatate Tabu: Oana Pellea ii da replica in romaneste lui Clive Owen

23 Sep 2006
Exclusivitatate Tabu: Oana Pellea ii da replica in romaneste lui Clive Owen
In aceste zile, la Londra are loc premiera celui mai recent film al lui Alfonso Cuaron (Marile Sperante, Y tu mama tambien), o pelicula SF inspirata de nuvela omonima a lui P.D. James, Children Of Men. In distributia acestui film, pe linga Clive Owen, Michael Caine si Julianne Moore se afla si Oana Pellea.
Actrita romanca a povestit in exclusivitate pentru numarul de octombrie al revistei Tabu cum a fost pe platourile de filmare de la Children of men.
Ei vor sa-ti faci job-ul. Daca tu demonstrezi ca esti cea mai buna pentru ce te-au ales, totul este absolut ok. Daca nu faci fata, nu faci fata pur si simplu. Dar nu este pentru ca esti din Romania sau din alta parte. Nu se uita nimeni la tine ca esti român, se uita la ce stii sa faci in clipa de fata. Dar e adevarat ca daca faci bine, te rasplatesc de la mic mai mare.
La Children of men dupa 10 zile de filmare mi s-a dat alta rulota, dupa 2 zile in rulota era o luminarica parfumata cu lavanda, dupa 3 zile a aparut o floricica. Si sunt lucruri care te duc mai departe, iti dau incredere.”
In Tabu, Oana Pellea marturiseste ca pe linga reusita sa profesionala de a fi alaturi pe genericul principal cu nume mari ale cinematografiei internationale, are o mare surpriza pentru publicul din Romania.
In film eu vorbesc in romana si de-abia astept premiera de aici. Se va rade in hohote, eu asa cred. Eu radeam cand am facut dublajul. Vorbeam cu Clive Owen tot timpul in romana, iar el nu intelegea nimic. Nici Cuaron nu stia ce spun in romaneste. Dar in Children of men am o surpriza mare; la un moment dat cant ceva in film si asta stiu ca o sa placa aici, in Romania, sper sa ia aplauze.”
In interviul exclusiv pe care Oana Pellea l-a acordat revistei Tabu mai puteti gasi detalii despre cum sunt Clive Owen si Alfonso Cuaron dincolo de articolele paparazzo, despre munca din spatele camerei la Children of men (preferatul studiourilor Universal Pictures pentru Oscarurile anului viitor), dar si despre rolul principal pe care l-a obtinut in compania a trei dintre cele mai bine cotate actrite britanice ale momentului in filmul I really hate my job.
Filmul Children of Men va avea premiera in Romania pe 17 noiembrie.
Taguri:  Oana Pellea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells