Emma Watson fură din casele celebrităţilor în The Bling Ring

de Cristina Grigore în 1 Mar 2012
Emma Watson fură din casele celebrităţilor în The Bling Ring

Deşi declara la scurtă vreme după încheierea francizei Harry Potter că va lua o pauză de la actorie pentru a se concentra pe studii, Emma Watson a continuat să îşi adjudece roluri în filme atent selecţionate. A furat câteva scene în My Week With Marylin, unde a intrat în pielea unei garderobiere, a terminat de curând filmările la drama adolescentină The Perks of Being a Wallflower şi are asigurate apariţii în filmul lui David Yates, Your Voice in My Head şi în cel al lui Guillermo del Toro, Beast.

Potrivit Variety, actriţa de 21 de ani născută pe tărâm francez s-a ales şi cu o partitură în filmul regizoarei premiată cu Oscar, Sofia Coppola, intitulat The Bling Ring şi bazat pe fapte reale. Watson va face parte dintr-un grup de adolescenţi din Los Angeles, care au prădat locuinţele unor staruri – printre care pe cele ale lui Paris Hilton, Orlando Bloom şi Lindsay Lohan - şi au reuşit să strângă astfel peste 3 milioane de dolari.

Scenariul peliculei a fost scris de Coppola, care va sta şi în scaunul regizoral. „Sunt încântată de noua achiziţie din distribuţie şi abia aştept să începem producţia, aici, în Los Angeles”, a adăugat cineasta. The Bling Ring va începe filmările chiar în această primăvară.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 1 martie 2012 10:07
Bravo ei! Ii doresc cat mai multe filme!
xerses pe 1 martie 2012 16:55
Bravo ei daca isi alege cu atentie rolurile ce cred ca i s-ar potrivi....
cercetas pe 1 martie 2012 22:47
Ma bucur enorm pentru ea. Merita!
alex_il_fenomeno pe 6 martie 2012 19:42
chiar ma intrebam ce va ma face aceasta actrita .
MissBlossom01 pe 20 martie 2012 21:17
Abia astept! Ma bucur foarte mult ca i se ofera atatea roluri si ca are de unde alege.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells