Emma Watson dezvăluie tatuajele adolescentei sexy din The Bling Ring

de Cristina Grigore în 4 Mai 2012
Emma Watson dezvăluie tatuajele adolescentei sexy din The Bling Ring

Interpreta lui Hermione din Harry Potter, actriţa Emma Watson, a schimbat atitudinea ceva mai copilărească din franciza care a consacrat-o pe într-una sexy cu ocazia rolului din The Bling Ring, iar noua fotografie pe care aceasta a publicat-o pe contul său de Twitter adaugă un amănunt inedit transformării: tatuajele.

Vizibile în noua fotografie pe unul din braţe şi în jumătatea inferioară a abdomenului, tatuajele completează aspectul glamour al adolescentei pe care actriţa o interpretează(alături de machiajul perfect sau tocurile cui), o dependentă a stilului de viaţă luxuriant al celebrităţilor, în ale căror case intră ilicit, pentru a fura obiecte de valoare, precum haine şi cosmetice de firmă.

Personajul interpretat de Watson are însă un corespondent în realitate: o tânără din California care acţiona însoţită de gaşca sa de prieteni (fantasma celebrităţii fiindu-i întreținută în film chiar de mama ei, un fost model Playboy, jucată de Leslie Mann). Grupul adolescentelor a furat bunuri de peste 3 milioane de dolari în perioada octombrie 2008 – august 2009, iar printre vedetele prădate s-au numărat Paris Hilton, Lindsay Lohan, Orlando Bloom şi Megan Fox.

The Bling Ring este regizat de Sofia Coppola (Lost in Translation), iar din distribuţie mai fac parte Kirsten Dunst, Taissa Farmiga şi Israel Broussard.

Vezi în galerie şi unul din tatuajele fotografiate anterior de paparazzi pe platourile de filmare ale producţiei.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 4 mai 2012 11:46
Asta inseamna ca a invatat accentul american? Acum cateva luni ii ceruse un reporter sa faca un accent american si nu putea deloc sa scape de cel britanic. Asta desigur, daca personajul sau e american si nu britanic, insa filmul e de Sofia Coppola.
Petra pe 5 mai 2012 02:25
Cred ca doar se prefacea.
MissBlossom01 pe 2 iunie 2012 22:41
Da, adevarul e ca nu prea ii iese accentul american foarte bine. In fine, vom vedea.
xerses pe 4 mai 2012 15:01
Sper ca tatuajele sa-i ajute pentru credibilitatea personajului:)
alex_il_fenomeno pe 22 mai 2012 19:31
poate va fi ceva interesant de acest film ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells